Modellporteføljen til Aksjeanalyser.com er per 16/06-2022 opp med solide 45,15 prosent hittil i år. Til sammenligning så er Oslo Børs (OSEBX) per 16/06-2022 opp med 1,22 prosent, mens svenske OMX Stockholm index er ned hele 28 prosent. I USA er S&P500 ned 21 prosent, mens Nasdaq Composite er ned 29 prosent hittil i 2022 og per 16/06.

Beskyttet: Hei kjære alle VIP medlemmer hos Aksjeanalyser.com. Aksjeanalyser.com vil i løpet av dagen nå komme med en ny og oppdatert analysesak av en av sine største favorittaksjer på Oslo Børs. Aksjeanalyser.com ser et veldig stort potensiale for denne aksjen både på helt kort sikt nå og på mellomlang sikt. Aksjeanalyser.com tror også på et nært forestående nytt bud på dette selskapet.

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: