Hei kjære alle VIP medlemmer og følgere av Aksjeanalyser.com,

Det ble i dag tidlig meldt om et innsidesalg i Aqua Bio Technology (ABT) og hvor kjeveortoped Espen Dahl AS, nærstående til styremedlem Kristin Aase i Aqua Bio Technology (ABT), har solgt 100.000 ABT-aksjer til en pris på 19,49 kroner pr aksje.

Det skriver selskapet i en melding onsdag:

«23.6.2021 08:50:00 CEST | Aqua Bio Technology ASA | Mandatory notification of trade primary insiders

Kjeveortoped Espen Dahl AS, a close associate of Board member Kristin Aase who is a primary insider of Aqua Bio Technology ASA (the «Company»), has today sold 100 000 shares at a price of 19.49. Following this sale, Espen Dahl, Kjeveortoped Espen Dahl AS and close associates will continue to hold 1 506 278 shares in the company, corresponding to an ownership stake of 7.64% of the total outstanding shares in the Company.»

Aksjeanalyser.com ser ikke noe som helst negativt med at enkelte aksjonærer gjør iblant noen mindre justeringer i sine aksjeporteføljer, og slik gjør jeg selv også iblant og som nevnt for dere i andre analyser og saker. Slik gjør f.eks. også aksjefond og større investeringsselskaper, at når en aksje har steget mye og vektingen i aksjen har økt betydelig i forhold til øvrige aksjer i porteføljen, så justerer man gjerne noe ned på de aksjer som har gått mye.

Aksjeanalyser.com og undertegnede, Bjørn Inge Pettersen, tror på nært forestående positive nyheter fra ABT og tror på en positiv nyhetsstrøm fra selskapet i tiden fremover nå.

Undertegnede selger ikke så mye som en aksje her rundt disse nivåene aksjen er nå, og sitter videre på mine ca 132.000 aksjer i ABT, og ser en betydelig oppside for aksjen fremover, gjerne opp mot NOK 35.00-nivået i løpet av 1-2 måneder nå.

Dette til informasjon.

Mvh

Bjørn Inge Pettersen