Hei igjen kjære alle VIP medlemmer og følgere av Aksjeanalyser.com,

Ja, bare til informasjon så kommer ikke undertegnede til å selge noen aksjer i Aqua Bio Technology ASA (ABT) nå i dag heller, tirsdag 22/06-2021, og sitter med samme beholdning som før og ca 132.000 aksjer i Aqua Bio Technology ASA (ABT), og er med dette 15. største aksjonær i Aqua Bio Technology ASA (ABT).

ABT-aksjen har i dag fått en liten korreksjon og konsolidering, og det er ikke unaturlig når aksjen nå har nesten doblet seg på få uker.

Aksjeanalyser.com ser ABT-aksjen snart oppover 20-tallet, og tror aksjen i løpet av veldig kort tid nå kan stige til både NOK 25.00 på helt kort sikt og så videre opp mot NOK 35.00 i løpet av gjerne bare de neste 1-2 måneder.

Får jo en del spørsmål fra medlemmer rundt når jeg mener det er riktig å selge, og det er på den bakgrunn jeg velger å komme med disse innlegg og nærmere informasjon rundt min egen posisjon i ABT-aksjen.

Undertegnede har som nevnt før ingen planer om å selge noen aksjer i ABT rundt disse nivåene aksjen er nå, og heller ikke her rundt NOK 20.00-nivået, og undertegnede ser fortsatt et veldig stort potensiale for ABT-aksjen og det både på helt kort sikt og på mellomlang sikt.

Aksjeanalyser.com og undertegnede sikter seg inn mot NOK 35.00-nivået med sin investering i ABT med sine rundt 132.000 aksjer, og vurderer nå å øke beholdningen ytterligere til rundt 150.000 aksjer i løpet av de nærmeste dagene nå.

Potensialet for ABT-aksjen vurderes altså til å være opp mot NOK 25.00 på helt kort sikt nå, og videre opp mot NOK 35.00 på gjerne så kort tid som de neste 1-2 måneder.

Aksjeanalyser.com og undertegnede har god tro på en positiv nyhetsstrøm fra selskapet i tiden fremover, og som kan gi flere positive triggere til aksjekursen.

Det anbefales alle å lese den nylige (09. juni 2021) selskapspresentasjonen fra Aqua Bio Technology (ABT) og som dere kan lese her…

Ellers så vil Aksjeanalyser.com og undertegnede benytte anledningen her til å få ønske dere alle både VIP medlemmer og andre følgere en riktig fin tirsdag og uke videre!

Mvh

Bjørn Inge Pettersen

Aksjeanalyser.com