Hei kjære alle VIP medlemmer og følgere av Aksjeanalyser.com,

Ja som dere er kjent med så ser Aksjeanalyser.com veldig positivt på både Q-Free (ticker på Oslo Børs: QFR) og på det amerikanske selskapet Iteris Inc. (ticker på Nasdaq: ITI).

Les gjerne saken her fra Aksjeanalyser.com: «Aksjeanalyser.com tror denne aksjen i USA nå kan få en kraftig oppgang på kort sikt.»

Aksjeanalyser.com har god grunn til å tro på positive nyheter og resultater fra Iteris Inc (ticker på Nasdaq: ITI) når selskapet nå i neste uke, den 01. juni 2021 presenterer sine seneste kvartalsresultater for sitt regnskapsmessige Q4 mv.

Iteris Inc. (ticker på Nasdaq: ITI) kommer også til å delta på en konferanse dagen etter, den 02. juni 2021, og vil da komme med mer informasjon rundt selskapet og fremtidsutsikter mv.

Aksjeanalyser.com, og undertegnede er selv svært positiv til Iteris (ticker på Nasdaq: ITI), og er selv investert nå med 24.300 aksjer i Iteris (ticker på Nasdaq: ITI) og til en verdi av cirka 1,5 millioner kroner med dagens aksjekurs USD 7.28.

Aksjeanalyser.com tror på et veldig nært forestående brudd over USD 8.00-nivået for Iteris-aksjen, og mener aksjen da kan stige raskt opp mot USD 10.00 – 12.00 i løpet av gjerne få dager/uker.

Undertegnede, Bjørn Inge Pettersen, kan med 100% sikkerhet love og si at har IKKE tenkt å selge EN eneste aksje i Iteris (ticker på Nasdaq: ITI) før aller tidligst etter både Q4 presentasjon den 01. juni og etter selskapspresentasjon på konferanse den 02. juni.

Så det absolutt aller tidligste tidspunkt undertegnede her, Bjørn Inge Pettersen, vil vurderer å selge så mye som en eneste aksje i Iteris er aller tidligst torsdag 03. juni., men Aksjeanalyser.com og undertegnede har veldig stor tro på Iteris, og kommer trolig til å sitte på disse aksjene i lang tid fremover. Aksjeanalyser.com og undertegnede (Bjørn Inge Pettersen) kommer ikke til å selge så mye som EN aksje i Iteris for noe mindre enn USD 10.00. Det er 100% sikkert.

Aksjeanalyser.com vil følge tett opp selskapene her og med flere analyser i tiden fremover, både rundt Iteris Inc (ticker på Nasdaq: ITI) og Q-Free (ticker på Oslo Børs: QFR).

Les gjerne også saken her nå nylig fra Aksjeanalyser.com rundt Q-Free ASA (ticker på Oslo Børs: QFR): «Oppdatering rundt Q-Free ASA (ticker på Oslo Børs: QFR). Siden Aksjeanalyser.com fredag i forrige uke den 30/04-2021 kom med en positiv analyse av Q-Free, så kom det tirsdag kveld 03/05-2021 et bud på selskapet Q-Free med en pris på NOK 14.40 per aksje. Største eier i selskapet Q-Free, Rieber & Søn AS, som kontrollerer ca 45% av aksjene, uttalte at de satte pris på og ønsket velkommen interessen for Q-Free, men var ikke villig til å selge aksjene sine på foreslåtte vilkår. Aksjeanalyser.com har fortsatt minst like stor tro på selskapet nå, og tror det er stor mulighet for et nært forestående nytt og ‘krydret’ tilbud ifm oppkjøp av Q-Free, og kanskje en ‘budkrig’ rundt oppkjøp av selskapet.»

Dette til informasjon her i fra Aksjeanalyser.com og undertegnede.

Mvh

Bjørn Inge Pettersen

Aksjeanalyser.com