Hei kjære alle VIP medlemmer og følgere av Aksjeanalyser.com,

Ja Aksjeanalyser.com har truffet klokkerent innertier på innertier med sine mange bitcoin analyser i flere år.

Senest nå den 03. april 2021, og hvor Aksjeanalyser.com skrev i sin analyse av bitcoin den gang blant annet:

“Basert på dette samlede tekniske bildet for bitcoin så vurderer Aksjeanalyser.com faren for en større korreksjon for bitcoin som såpass stor de neste ukene og månedene, at mener det kan være smart å vurdere å hente hjem noen solide gode gevinster i bitcoin nå etter den har seksdoblet seg på seks måneder. Ja bitcoin har steget 500% på 6 måneder, og da er det ikke unaturlig om det skulle komme en korreksjon på mellom 20-50% de neste månedene for bitcoin.”

Les saken fra den gang her…

Den gang var bitcoin rundt USD 60.000, mens den i forrige uke var lavest rundt USD 31.000, altså traff Aksjeanalyser.com igjen ren innertier med sin bitcoin analyse den 03. april 2021.

Nå i løpet av de nærmeste dagene så vil Aksjeanalyser.com komme med en ny og oppdatert analysesak rundt bitcoin, og vil der dele med sine VIP medlemmer hva Aksjeanalyser.com og undertegnede her nå tenker om bitcoin og veien videre i tiden fremover.

Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com! Nå får du hele 40 prosent rabatt på VIP medlemskap frem til 31.05.2021.

Ved fornyelse av ditt VIP medlemskap får du naturligvis lagt til 12 måneder videre medlemskap etter utløpet av ditt nåværende medlemskap.

Bestill nytt eller fornye ditt VIP medlemskap hos Aksjeanalyser.com til hele 40% rabatt nå innen 31/05-2021 her…

Mvh

Bjørn Inge Pettersen

Aksjeanalyser.com