Oppdatering rundt Q-Free ASA (ticker på Oslo Børs: QFR). Siden Aksjeanalyser.com fredag i forrige uke den 30/04-2021 kom med en positiv analyse av Q-Free, så kom det tirsdag kveld 03/05-2021 et bud på selskapet Q-Free med en pris på NOK 14.40 per aksje. Største eier i selskapet Q-Free, Rieber & Søn AS, som kontrollerer ca 45% av aksjene, uttalte at de satte pris på og ønsket velkommen interessen for Q-Free, men var ikke villig til å selge aksjene sine på foreslåtte vilkår. Aksjeanalyser.com har fortsatt minst like stor tro på selskapet nå, og tror det er stor mulighet for et nært forestående nytt og ‘krydret’ tilbud ifm oppkjøp av Q-Free, og kanskje en ‘budkrig’ rundt oppkjøp av selskapet. Selskapet jobber mot en ny businessmodell og aksjen kan ha en EK verdi per aksje på gjerne 30 kroner innen utgangen av 2021. Når aksjen i dag handles rundt 9 kroner (og det etter bud på selskapet på tilsvarende NOK 14.40 nå tirsdag kveld), så vurderer Aksjeanalyser.com denne aksjen fortsatt som en svært interessant aksje med et veldig stort potensiale. Fredag formiddag 30/04-2021 så kunne Aksjeanalyser.com sine VIP medlemmer lese en analysesak rundt Q-Free (ticker på Oslo Børs: QFR) hos Aksjeanalyser.com. Her skrev Aksjeanalyser.com om at ser et veldig stort potensiale for denne aksjen, Q-Free ASA (QFR). Aksjen var da rundt NOK 7.20.

Hei kjære alle VIP medlemmer og følgere av Aksjeanalyser.com,

Nå i forrige uke, fredag 30/04-2021, så meldte Aksjeanalyser.com til sine VIP medlemmer om at vil ta inn Q-Free (ticker på Oslo Børs: QFR) i sin modellportefølje mandag 03/05-2021.

Her kan dere lese en analysesak hos Aksjeanalyser.com rundt Q-Free nå mandag 03/05-2021..

Så kom det børsmelding tirsdag kveld kl 21 denne uken, den 04/05-2021, og med melding fra selskapet om at det var kommet bud på alle aksjer i Q-Free (QFR) fra et amerikansk børsnotert selskap.

Videre så ble det meldt at største eier i Q-Free (QFR), Rieber & Søn AS, valgte å takke høflig nei til tilbudet.

Aksjeanalyser.com og undertegnede (Bjørn Inge Pettersen, og som i dag selv eier rundt 107.000 aksjer i Q-Free), tenker og mener at Rieber & Søn AS vet nok godt hva de gjør. Så Aksjeanalyser.com vurderer det som sannsynlig med ett nytt og bedre tilbud, og ser også relativt stor sannsynlighet for at det kan komme andre ‘på banen her’ og at det kan ende i en ‘budkrig’ rundt selskapet og aksjen her i Q-Free.

Slik Aksjeanalyser.com skrev om i sin analysesak her før det kom bud på Q-Free (QFR) så vurderes selskapet av Aksjeanalyser.com, og nå tydeligvis av andre også (ref. oppkjøpstilbud nå tirsdag) til å være svært attraktivt priset rundt dagens kursnivå.

Så Aksjeanalyser.com og undertegnede (Bjørn Inge Pettersen, som selv eier rundt 107.000 aksjer i QFR) har altså ingen tanker om å selge aksjer på disse nivåene, men heller kjøpe mer aksjer fremover.

Det kom altså et bud på selskapet og alle aksjer i Q-Free ASA (ticker på Oslo Børs: QFR) til en kurs til ca NOK 14.40 tirsdag kveld 04/05-2021, mens aksjen endte i dag torsdag 06/05-2021 i NOK 8.68 (mye preget av generell dårlig børs og mange aksjer har falt mye og det igjen presser kursene på andre aksjer, som f.eks. Q-Free her i dag).

Slik Aksjeanalyser.com og undertegnede (Bjørn Inge Pettersen) vurderer det så er Q-Free (QFR) altså en minst like interessant aksje nå i dag, og etter at det kom tilbud om kjøp av 100% av aksjene i Q-Free (QFR) til kurs NOK 14.40 (40% kontant og 60% i aksjer i børsnoterte amerikanske selskapet som har kommet med bud på Q-Free).

Dette til informasjon og oppdatering ifm tidligere analysesak rundt Q-Free ASA (ticker på Oslo Børs: QFR).

———-

Q-Free ASA (ticker på Oslo Børs: QFR)

Her noen nyttige linker for mer informasjon rundt selskapet og slik som: aksjekurs, nyheter om selskapet, finansiell informasjon, Nøkkeltall, Regnskap, finanskalender, resultatrapporter mv.

Hjemmeside   Investor Relations   Oslo Børs/Euronext   Nordnet   Morningstar

———-