Beskyttet: Viktig informasjon til VIP medlemmer vedrørende modellporteføljen for Norge. Det vil bli gjort noen endringer i porteføljen i morgen, onsdag 28/04-2021. Her følger litt informasjon rundt de endringer som vil gjøres i modellporteføljen i morgen. Aksjeanalyser.com velger å gjøre enkelte endringer i sin modellportefølje for Norge i morgen, onsdag 28/04-2021, og tar inn med 20% vekting en ny aksje i porteføljen. Denne aksjen mener noen analytikere at kan tidobles, mens Aksjeanalyser.com for sin del ser i første omgang en mulig dobling i løpet av kort tid for denne aksjen. Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com! Nå kan du få 20 prosent rabatt på VIP medlemskap hos Aksjeanalyser.com frem til 30/04-2021.

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: