Beskyttet: Aksjeanalyser.com har i dag sett nærmere igjen på en av Fredriksen-aksjene på Oslo Børs, og som nylig utløste et svært kraftig teknisk kjøpssignal. Etter en kortsiktig korreksjon på børsen og for denne aksjen, så tror Aksjeanalyser.com at aksjen nå er ved et veldig gunstig nivå å kjøpe aksjen ved. Aksjeanalyser.com ser et svært stort potensiale for denne aksjen og det både på helt kort sikt og på mellomlang sikt. Aksjen er kanskje en av aksjene på Oslo Børs som kan dobles i løpet av kortest tid nå, i hvert fall slik Aksjeanalyser.com vurderer det. På 6-12 måneder sikt ser Aksjeanalyser.com en mulig tredobling for denne Fredriksen-aksjen. Aksjen ble nylig tatt inn i Aksjeanalyser.com sin modellportefølje for Norge. Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com! PS! Nå får du frem til 30/04-2021 hele 20% rabatt på VIP medlemskap hos Aksjeanalyser.com (dersom du fornyer ditt VIP medlemskap får du naturligvis lagt til 12 mnd medlemskap fra utløpet av ditt nåværende medlemskap).

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: