Modellporteføljen til Aksjeanalyser.com er per 16/06-2022 opp med solide 45,15 prosent hittil i år. Til sammenligning så er Oslo Børs (OSEBX) per 16/06-2022 opp med 1,22 prosent, mens svenske OMX Stockholm index er ned hele 28 prosent. I USA er S&P500 ned 21 prosent, mens Nasdaq Composite er ned 29 prosent hittil i 2022 og per 16/06.

Beskyttet: Aksjeanalyser.com har i dag sett nærmere på kanskje den aller billigste oljeaksjen på hele Oslo Børs, og som også viser et svært positivt teknisk bilde som signaliserer videre kraftig oppgang for aksjen i tiden fremover. Etter å ha konsolidert i det korte bildet så signaliserer det samlede svært positive tekniske bildet for aksjen at videre kraftig oppgang gjerne er veldig nært forestående. Aksjeanalyser.com ser et stort potensiale for denne aksjen og det både på helt kort sikt og på mellomlang sikt. Aksjen vil derfor bli tatt inn i Aksjeanalyser.com sin modellportefølje for Norge. Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com! PS! Nå får du hele 20% rabatt på VIP medlemskap hos Aksjeanalyser.com (dersom du fornyer ditt VIP medlemskap får du naturligvis lagt til 12 mnd medlemskap fra utløpet av ditt nåværende medlemskap).

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: