Beskyttet: Aksjeanalyser.com har i dag sett nærmere igjen på et av de mindre selskapene på Oslo Børs, men som vurderes å være et svært interessant og spennende selskap. Aksjeanalyser.com ser et stort potensiale for denne aksjen både på kort og mellomlang sikt. Aksjeanalyser.com tror denne aksjen igjen kan dobles i løpet av kort tid og Aksjeanalyser.com traff ren innertier med sin forrige analyse av denne aksjen i januar 2021. Den gang doblet aksjen seg på få dager. Det samlede tekniske bildet for aksjen er nå svært positivt. Etter å ha konsolidert og fått en korreksjon ned den seneste tiden, så kan aksjen nå være ved et svært gunstig nivå å kjøpe aksjen ved. Aksjen finner nå betydelig teknisk støtte rundt dagens nivå, og en ny vending opp innenfor den bratt stigende trenden er nå gjerne nært forestående. Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com!

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: