Modellporteføljen til Aksjeanalyser.com er per 16/06-2022 opp med solide 45,15 prosent hittil i år. Til sammenligning så er Oslo Børs (OSEBX) per 16/06-2022 opp med 1,22 prosent, mens svenske OMX Stockholm index er ned hele 28 prosent. I USA er S&P500 ned 21 prosent, mens Nasdaq Composite er ned 29 prosent hittil i 2022 og per 16/06.

Beskyttet: Aksjeanalyser.com har nå sett nærmere igjen på bitcoin og som igjen er rundt USD 60.000. Hva nå? Bør man sikre gevinst her nå, eller skal dette bare dure på videre oppover? Aksjeanalyser.com har altså sett nærmere igjen på bitcoin, og VIP medlemmer kan nå lese hva Aksjeanalyser.com tenker om den videre utviklingen fremover for bitcoin på kort og lengre sikt. Aksjeanalyser.com har i flere år truffet svært bra med sine analyser av bitcoin, og så får vi se om Aksjeanalyser.com treffer ren innertier igjen her nå. Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com!

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: