Beskyttet: En av Aksjeanalyser.com sine i lang tid favorittaksjer på Oslo Børs er Magnora ASA (MGN). Aksjen er nå opp solide 180 prosent siden Aksjeanalyser.com sin egen tekniske og kvantitative analysemodell gav kjøpssignal for Magnora-aksjen den 13/07-2020. Aksjen har altså rundt tredoblet seg siden Aksjeanalyser.com siden sommeren 2020 har kommet med flere positive analyser av aksjen og har hatt aksjen i sin modellportefølje for Norge i store deler av denne perioden siden i fjor sommer. Aksjeanalyser.com ser fortsatt et veldig stort potensiale for Magnora (MGN). Aksjeanalyser.com er heller ikke alene om å se et stort potensiale for Magnora (MGN) og nå nylig har både meglerhusene Clarkson Platou Securities og Fearnley Securities samt storbanken Danske Bank kommet med positive analyser av Magnora (MGN), og med kursmål for Magnora-aksjen ved hhv NOK 55, NOK 55 og NOK 45. Aksjen handles tirsdag formiddag 23/03-2021 til rundt 29 kroner. Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com!

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: