Modellporteføljen til Aksjeanalyser.com er per 16/06-2022 opp med solide 45,15 prosent hittil i år. Til sammenligning så er Oslo Børs (OSEBX) per 16/06-2022 opp med 1,22 prosent, mens svenske OMX Stockholm index er ned hele 28 prosent. I USA er S&P500 ned 21 prosent, mens Nasdaq Composite er ned 29 prosent hittil i 2022 og per 16/06.

Beskyttet: Aksjeanalyser.com har i dag sett nærmere igjen på en av sine største favorittaksjer i Sverige, og som Aksjeanalyser.com mener fort kan dobles og gjerne flerdobles i løpet av kort tid. Det samlede tekniske bildet for aksjen er svært positivt, og aksjen kan nå være ved et svært gunstig nivå å kjøpe aksjen ved etter en kortsiktig korreksjon ned den seneste tiden. Selskapet er i sterk vekst og det ventes en positiv nyhetsstrøm fra selskapet i tiden fremover gjennom 2021 og videre, og som dere kan lese mer om i saken her i dag rundt dette svært spennende selskapet i Sverige. Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com! Nå kan du frem til 31/03-2021 få 20 prosent rabatt på 12 mnd VIP medlemskap hos Aksjeanalyser.com! Dersom du fornyer ditt VIP medlemskap så får du naturligvis da lagt til 12 måneder videre VIP medlemskap fra utløpet av gjeldende medlemskap.

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: