Hei kjære alle medlemmer og følgere av Aksjeanalyser.com,

Aksjeanalyser.com er av den oppfatning at en lang rekke av de seneste årets nye noterte selskaper på børs, er blitt så kraftig overpriset at veldig mange av dem slik Aksjeanalyser.com vurderer det, kan stå foran kraftige korreksjoner ned i løpet av kort tid nå.

Et av selskapene og aksjene som Aksjeanalyser.com mener nå kan stå foran en nært forestående kraftig korreksjon ned er Nordnet AB (ticker på Nasdaq Stockholm: SAVE).

Nordnet har så store ‘voksesmerter nå for tiden’ at de klarer ikke å ta vare på kundene sine og gi dem noe i nærheten av god kundeservice og det er nærmest daglig på nettsidene til Nordnet beskjed om at de ikke klarer å svare på alle tlf henvendelser og prøver man å sende dem mail med viktige spørsmål så tar det en halv evighet å få svar.

Undertegnede er for sin del ferdig med Nordnet for evig og alltid, og mener selskapet har så store ‘voksesmerter nå at det gjør veldig vondt for deres kunder’.

Aksjeanalyser.com mener Nordnet-aksjen er en av de klareste short-kandidatene på børs nå, og ser aksjen ned mot minst SEK 120 – 140 kroner i løpet av svært kort tid.

Den dagen Nordnet klarer å forstå at de må faktisk ta vare på sine mange kunder, så kanskje Aksjeanalyser.com kan få troen igjen på selskapet, men per i dag så tror Aksjeanalyser.com at Nordnet-aksjen er en av de beste short-kandidatene å finne på børs.

Aksjeanalyser.com og undertegnede, Bjørn Inge Pettersen, sier takk for seg hos Nordnet og makan til elendig kundeservice og oppfølging har jeg aldri i mine 30 år i bransjen opplevd.

Lykke til videre til Nordnet, og til dere medlemmer og følgere av Aksjeanalyser.com, ja så mener undertegnede og Aksjeanalyser.com at Nordnet-aksjen er en av de beste short-kandidater på de nordiske børsene nå.

For de av dere som er Nordnet kunder og ønsker å gjøre shorthandel, så lykke til med å få kontakt med selskapet og få noe slags kundeservice, her litt info på deres nettsider og så må dere ha lykke til med å få kontakt med dem per tlf eller mail, men makan til elendig kundeservice har ikke undertegnede her opplevd i de 30 år har holdt på med børs og aksjer… https://www.nordnet.no/faq/1305-sok-om-shorthandel?guideCategory=1304

Teknisk Analyse av Nordnet AB (ticker på Nasdaq Stockholm: SAVE)

Nordnet-aksjen ble nå i slutten av 2020 notert på børs igjen, og aksjen steg fra rundt SEK 105.00 til nå nylig en topp rundt SEK 170.00 (jf. chart nedenfor).

Aksjen er nå kraftig overkjøpt i henhold til momentum-indikatorer som RSI, Stochastics og MACD, og alle signaliserer nå nedgang for aksjen på kort sikt.

Aksjen finner lite teknisk støtte nedover før rundt SEK 140.00, og skulle det nivået også brytes så vil aksjen fort kunne falle ned mot SEK 120.00-nivået som vil være neste viktige tekniske støttenivå for aksjen.

Aksjen har møtt motstand opp mot øvre trendlinje i den stigende trenden som ble etablert for aksjen siden selskapet kom på børs i slutten av 2020, og nå signaliserer altså det samlede tekniske bildet for aksjen at den trolig står foran et fall ned mot i hvert fall SEK 140.00, og kanskje ned mot SEK 120.00 i løpet av 1-3 måneders sikt.

Aksjeanalyser.com mener aksjen er en klar short kandidat på dagens kursnivå og ser i første omgang aksjen ned mot SEK 140.00, og videre gjerne ned mot SEK 120.00-nivået i løpet av kort tid (1-3 måneder).

Teknisk Analyse av Nordnet AB (ticker på Nasdaq Stockholm: SAVE):

Mvh

Bjørn Inge Pettersen

Aksjeanalyser.com