Modellporteføljen til Aksjeanalyser.com er per 16/06-2022 opp med solide 45,15 prosent hittil i år. Til sammenligning så er Oslo Børs (OSEBX) per 16/06-2022 opp med 1,22 prosent, mens svenske OMX Stockholm index er ned hele 28 prosent. I USA er S&P500 ned 21 prosent, mens Nasdaq Composite er ned 29 prosent hittil i 2022 og per 16/06.

Beskyttet: Aksjeanalyser.com vil i morgen komme med en oppdatert analyse for sine VIP medlemmer av en av sine aller største favorittaksjer på Oslo Børs, og som er med i modellporteføljen for Norge med der 20 prosent vekting. Aksjeanalyser.com ser gode muligheter for en kraftig oppgang for denne aksjen både på helt kort sikt og på lengre sikt. Aksjen er nær ved å utløse et nytt kraftig teknisk kjøpssignal nå, og skjer dette så tror Aksjeanalyser.com at denne aksjen kan dobles i løpet av gjerne bare de neste 3-6 måneder. Aksjeanalyser.com tror videre på en positiv nyhetsstrøm rundt dette selskapet i tiden fremover. Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com! PS! Nå kan du frem t.o.m. 28/02-2021 få 20 prosent rabatt på 12 mnd VIP medlemskap hos Aksjeanalyser.com! Fornyer du ditt VIP medlemskap får du naturligvis lagt til 12 mnd videre VIP medlemskap etter utløpet av gjeldende medlemskap.

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: