Nyhet på Aksjeanalyser.com! Nå kan du som VIP medlem mot en liten årlig avgift av kun NOK 948,- (tilsvarende kun NOK 79,-/mnd) motta SMS varsling STRAKS nye analyser publiseres, eller det gjøres endringer i modellporteføljene, oppdatering av SignalListene mv. Du som IKKE er VIP medlem hos Aksjeanalyser.com kan også mot en liten årlig avgift av kun NOK 948,- (tilsvarende kun NOK 79,-/mnd) motta SMS varsling hver gang det publiseres noen nye analyser som er åpen for alle å lese. MERK: Alle analyser er ALLTID først tilgjengelig for VIP medlemmer av Aksjeanalyser.com, men en del av analysene legges en tid etterpå åpent for alle å kunne lese, så det er altså disse man da hvis ikke er VIP medlem vil motta SMS varsling om når slike åpent for alle å lese analyser publiseres på Aksjeanalyser.com. Det har vært mange forespørsler om en slik SMS varsling tjeneste som dette og nå har Aksjeanalyser.com gleden av å mot en liten årlig avgift kunne tilby dere alle VIP medlemmer og følgere av Aksjeanalyser.com en slik SMS varsling tjeneste.

Hei kjære alle VIP medlemmer og følgere av Aksjeanalyser.com,

Ja nå kan Aksjeanalyser.com tilby dere en slik SMS varsling tjeneste og hvor man som VIP medlem, og mot bare en liten årlig avgift av NOK 948,- (tilsvarende kun NOK 79,-/mnd) vil motta SMS varsel STRAKS det publiseres nye analyser, gjøres endringer i modellporteføljene, oppdatering av SignalListene mv. Ja kort sagt så vil man motta en SMS varsel hver gang det publiseres noe på Aksjeanalyser.com enten det er analyser eller endringer i modellporteføljer mv.

Slik kan man være 100% sikker på at man STRAKS får med seg alt av analyser og endringer som gjøres i modellporteføljene mv.

Prisen for tjenesten er altså rimelige NOK 948,- per 12 måneder (tilsvarende kun NOK 79,-/mnd).

MERK: Det forutsetter at man har gyldig VIP medlemskap for å få tilgang til analyser, modellporteføljene, signallistene mv. Dersom man har VIP medlemskap i dag og velger å ikke fornye dette når det utløper, så vil man etter utløpet av VIP medlemskap fortsatt motta SMS varsling men da kun til de analyser som legges åpent ut for alle å lese.

Som VIP medlem får man ALLTID tilgang til ALT av analyser og FØR ALLE ANDRE kan åpent for alle å lese får tilgang til en del av analysene. Videre så er det naturligvis KUN VIP medlemmer av Aksjeanalyser.com som har tilgang til modellporteføljene og SignalListen mv.

Da får man tilgang til alt av omfattende uavhengige analysetjenester, modellporteføljene, signallistene mv.

At en del analyser etter en stund legges åpent for alle å kunne lese er naturligvis bare en fordel for VIP medlemmer da man har mulighet for å handle etter analysene dersom man ønsker det, og FØR veldig mange andre følgere av Aksjeanalyser.com får tilgang til å lese en del av analysene som leveres av og publiseres på Aksjeanalyser.com.

Så det SKAL som alltid lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com!

Nedenfor her kan du bestille slik SMS varsling tjeneste. Dersom du ønsker å betale via vanlig bankoverføring så kan du naturligvis også gjøre det hvis du ikke ønsker å betale med kort som nedenfor her.

Betaling gjøres da til:

B.I.Pettersen Aksjeanalyser.com (org.nr.: 925 044 849) v/Bjørn Inge Pettersen

Konto (Nordea): 6031.17.71062

PS! Husk å oppgi ditt mobilnummer du ønsker å motta SMS varsel til ved betaling. Skulle du glemme å gjøre dette så send en mail til post@aksjeanalyser.com og med ditt navn og mobilnummer du ønsker å motta slik SMS varsel til fra Aksjeanalyser.com.