Beskyttet: (For VIP medlemmer) Viktig informasjon ifm nye ‘Spotlight modellporteføljen’. Aksjeanalyser.com kommer i morgen, fredag 12. februar, til å ta inn en til aksje i denne modellporteføljen og med også der 20 prosent vekting i denne aksjen. Aksjeanalyser.com tror denne aksjen har potensiale for å dobles i løpet av veldig kort tid. Aksjeanalyser.com startet nå mandag 08. februar 2021, opp en ny og interessant og spennende tjeneste, og med en til modellportefølje: ‘Spotlight modellporteføljen’. På den svenske børsen Spotlight børsen (aksjer kan handles bl.a. hos Nordnet) så er det cirka 170 mindre og mellomstore og mange svært spennende og interessante selskaper notert. Aksjeanalyser.com vil bruke mye tid på å analysere og studere nærmere disse ca 170 selskapene, og vil videre fremover nå ha hver måned ett nøye utvalgt case og ‘månedenes Spotlight selskap’. Denne Spotlight modellporteføljen vil bestå av fem aksjer a 20 prosent vekting, og første selskap og aksje som tas inn i denne nye modellporteføljen kan VIP medlemmer nå lese analyse og sak rundt på Aksjeanalyser.com. Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com!

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: