[09.02.2021] Aksjeanalyser.com har i dag sett nærmere igjen på en av sine favorittaksjer på Oslo Børs for 2021.

Etter en konsolidering den seneste tiden, så tror Aksjeanalyser.com at aksjen nå kan stå foran videre kraftig oppgang innenfor den bratt stigende trenden som aksjen beveger seg innenfor.

Slik Aksjeanalyser.com vurderer det så ser både det fundamentale rundt selskapet og i tillegg det tekniske bildet for aksjen, svært lovende ut fremover nå.

Aksjen er nå opp rundt 150 prosent siden Aksjeanalyser.com sin positive analyse av aksjen den 09. oktober 2020, altså for bare fire måneder siden.

Nå ser Aksjeanalyser.com en mulig dobling og tredobling for denne aksjen og det gjerne i løpet av kort tid (3-6 mnd).

Aksjeanalyser.com tok i fjor høst inn denne aksjen i sin modellportefølje for Norge og har der 20 prosent vekting i denne aksjen.

Aksjen er helt klart en av Aksjeanalyser.com sine største favorittaksjer for 2021, og aksjen kommer nok til å være med i modellporteføljen for Norge gjennom store deler av og gjerne gjennom hele 2021.

Aksjeanalyser.com ser fortsatt et svært stort potensiale for denne aksjen videre fremover både på kort og lang sikt. På kort sikt (1-3 mnd) ser Aksjeanalyser.com et potensiale for aksjen opp mot NOK 6.00 og på mellomlang sikt (3-6 mnd) opp mot NOK 10.00. Aksjen handles i skrivend stund rundt NOK 3.36.

Les gjerne også analysen og saken hos Aksjeanalyser.com og rundt Thin Film (THIN) her nylig den 27. januar 2021, og for bare rundt to uker siden her…

“Aksjeanalyser.com har i dag sett nærmere igjen på et svært spennende selskap på Oslo Børs. Aksjeanalyser.com ser et betydelig potensiale for denne aksjen både på kort og lang sikt. Det samlede tekniske bildet for aksjen er nå svært positivt, og et nytt kraftig teknisk kjøpssignal er nå i ferd med å utløses for denne aksjen. Aksjen kan gjerne nær dobles i løpet av kort tid slik Aksjeanalyser.com vurderer det, og aksjen kan ha potensiale for å flerdobles i løpet av de neste 12 måneder.”

Aksjen var den gang for ca to uker siden rundt NOK 0.60, mens aksjen i dag en to uker senere er rundt NOK 1.00.

Aksjeanalyser.com ser fortsatt et veldig stort potensiale for Thin Film (THIN) aksjen både på kort og lang sikt.

Aksjeanalyser.com med innertier på innertier igjen og igjen og igjen, også med sine bitcoin analyser…

Aksjeanalyser.com treffer ikke bare innertier på innertier og midt i blink med sine mange aksjeanalyser, men har siden 2014 truffet svært bra med sine mange analyser av f.eks bitcoin.

Aksjeanalyser.com har bare det seneste halvåret nå hatt flere svært positive analyser av bitcoin siden kursen var rundt USD 10.000, mens den i dag er rundt USD 46.000. Dette er trolig bare begynnelsen på en videre svært sterk utvikling for bitcoin slik Aksjeanalyser.com vurderer det og skrev om f.eks. her i analysen og saken rundt bitcoin den 15. september 2020.

Her skrev Aksjeanalyser.com blant annet følgende om bitcon den 15. september 2020, og som da var rundt USD 10.000:

“Aksjeanalyser.com har i dag sett nærmere på bitcoin (BTC/USD) og hva det tekniske bildet nå indikerer om den videre utviklingen både på kort og lang sikt. Aksjeanalyser.com ser en mulig 10-dobling for bitcoin kursen de neste 1-2 år. Potensialet vurderes til å være veldig stort både på kort sikt (1-3 måneder) og lang sikt (1-2 år). Det er nå betydelig teknisk støtte for bitcoin rundt USD 10.000, og videre oppgang forventes fra dette nivået og både på kort og lang sikt. Aksjeanalyser.com mener bitcoin nå kan stå foran en veldig kraftig oppgang både på kort og lang sikt, og ser et potensiale for Bitcoin som nevnt her, helt opp mot USD 100.000 – 125.000 på gjerne 1-2 års sikt.”

Les gjerne hele saken fra Aksjeanalyser.com om bitcoin fra den 15. september 2020 her…

PS! Til informasjon så ble det gjennomført en aksjespleis i KOA (10 aksjer til 1 aksje) nå den 03/02-2021.

Ellers og til informasjon så vil Kongsberg Automotive ASA (KOA) presentere sine resultater for 4. kvartal 2020 den 26. februar 2021.

Her noen nyheter fra selskapet den seneste tiden:

29.1.2021 Kilde: TDN Finans

KOA: SER JUSTERT EBIT PÅ EUR 23M I 4.KV, OMSETNING PÅ EUR 299M

Oslo (TDN Direkt): Kongsberg Automotive venter omsetning i fjerde kvartal på 299 millioner euro, en justert ebit på 23 millioner euro og en negativ fri kontantstrøm på 6 millioner euro.

Selskapet opplyser også at de venter annualiserte inntekter fra “New Business Wins” på 87 millioner euro og “lifetime revenues” på 471 millioner euro.

Til sammenligning ble det rapportert omsetning på 281 millioner euro, justert ebit på 15 millioner euro, fri kontantstrøm på 1 millioner euro, “New Business Wins” på annualiserte 89 millioner euro samt “lifetime revenues” på 427 millioner euro i fjerde kvartal 2019.

30.10.2020 Kilde: Finansavisen

Rekordgode utsikter for børstaperen Kongsberg Automotive (KOA)

– Aldri tidligere har utsiktene for første kvartal sett bedre ut på denne tiden av året, uttalte finansdirektør Norbert Loers i Kongsberg Automotive ved kvartalspresentasjonen fredag 30/10-2020.

– Vi har en veldig sterk ordrebok, og vi ser også at oktober, som snart er over, blir en sterk måned, uttalte finansdirektør og fungerende konsernsjef Norbert Loers på kvartalspresentasjonen fredag 30/10-2020. – Og når vi ser inn i første kvartal neste år, har det aldri tidligere sett så bra ut på denne tiden av året, la han til.

Les gjerne hele saken hos Finansavisen her… 

Kongsberg Automotive ASA (ticker på Oslo Børs: KOA)

Kongsberg Automotive is a listed company on Oslo Stock Exchange with revenues of about EUR 1.1 billion and has more than 25 production facilities in 19 countries on all continents. The company provides system solutions to vehicle makers around the world and has more than 10,500 employees. The product portfolio includes seat comfort systems, driver and motion control systems, fluid assemblies, and industrial driver interface products developed for global vehicle manufacturers.

Kilde: Kongsberg Automotive ASA – Sist oppdatert: 21/11/2020

Her noen nyttige linker for mer informasjon rundt selskapet og slik som: aksjekurs, nyheter om selskapet, finansiell informasjon, Nøkkeltall, Regnskap, finanskalender, resultatrapporter mv.

Hjemmeside   Investor Relations   Oslo Børs   Nordnet   Morningstar

[oppdatert: 09/02-2021]

Teknisk Analyse av Kongsberg Automotive ASA (ticker på Oslo Børs: KOA):

Kongsberg Automotive ASA (ticker på Oslo Børs: KOA) viser en sterk utvikling innenfor en bratt stigende trend (jf. dag og ukediagram).

Videre kraftig oppgang signaliseres for aksjen fremover, og det både på kort og lang sikt innenfor denne bratt stigende trenden.

Ulike momentum-indikatorer som RSI, Stochastics og MACD signaliserer også videre oppgang for aksjen i tiden fremover.

Aksjen har utløst flere kraftige positive tekniske signaler de seneste månedene nå, og slik Aksjeanalyser.com har skrevet om i tidligere analyser av KOA-aksjen.

Aksjen har brutt over både 50-dagers og 200-dagers glidende gjennomsnitt, og 50-dagers glidende gjennomsnitt har for en tid tilbake brutt over 200-dagers glidende gjennomsnitt.

Det som heter ‘Golden Cross signal’ og som er et svært kraftig teknisk kjøpssignal.

I det korte bildet så har aksjen konsolidert en periode, og testet støttenivået både ved nedre trendlinje i den bratt stigende trenden, og støttenivået rundt 200-dagers og 50-dagers glidende gjennomsnitt.

Aksjen synes å finne god teknisk støtte rundt disse nivåene, og det samlede svært positive tekniske bildet for KOA-aksjen signaliserer nå at aksjen gjerne står foran videre kraftig oppgang i ukene og månedene fremover.

Aksjeanalyser.com sin egen tekniske og kvantitative analysemodell, SignalListen, er også i kjøpssignal for aksjen og som den nå har vært siden november 2020 (jf. diagram ‘SignalListen’).

Det som vil være med og utløse nye svært positive tekniske signaler for KOA-aksjen vil være et etablert brudd over NOK 4.00-nivået, og basert på det samlede svært positive tekniske bildet for aksjen, så tror Aksjeanalyser.com at et slikt etablert brudd over NOK 4.00 gjerne er veldig nært forestående.

Ved et slikt etablert brudd over NOK 4.00-nivået så vil aksjen gjerne kunne stige ganske raskt opp mot både NOK 6.00 og NOK 8.00-nivået. På 3-6 måneders sikt så ser Aksjeanalyser.com et potensiale for KOA-aksjen opp mot NOK 10.00.

Basert på dette samlede svært positive tekniske bildet for Kongsberg Automotive (KOA) så gjentar Aksjeanalyser.com i dag sine tidligere positive analyser av aksjen.

Slik Aksjeanalyser.com vurderer det, og har skrevet om i lengre tid nå i sine analyser av aksjen, så har aksjen et potensiale opp mot NOK 6.00 på gjerne bare 4-8 ukers sikt, og opp mot NOK 8.00 – 10.00 på 3-6 måneders sikt.

Det skal til slutt nevnes at aksjen er volatil og svinger mye, så da innebærer det naturligvis også høy risiko ved å investere i aksjen.

Aksjeanalyser.com har 20 prosent vekting i aksjen i sin modellportefølje for Norge, og har ingen planer om å ta ut aksjen ut av modellporteføljen med det første, og ser som nevnt her fortsatt en stor oppside for denne aksjen både på kort og mellomlang sikt.

Les også saken: «Aksjeanalyser.com starter i disse dager et samarbeid med den norske kryptobørsen Norwegian Block Exchange (NBX), og NBX vil blant annet levere mange interessante artikler og saker rundt kryptovaluta mv. for Aksjeanalyser.com sine medlemmer og lesere i tiden fremover. Så vil Aksjeanalyser.com selv komme med mange analyser av kryptovaluta som bitcoin mv. videre fremover nå.»

Teknisk Analyse av Kongsberg Automotive ASA (ticker på Oslo Børs: KOA):