Aksjeanalyser.com starter i disse dager et samarbeid med den norske kryptobørsen Norwegian Block Exchange (NBX), og NBX vil blant annet levere mange interessante artikler og saker rundt kryptovaluta mv. for Aksjeanalyser.com sine medlemmer og lesere i tiden fremover. Så vil Aksjeanalyser.com selv komme med mange analyser av kryptovaluta som bitcoin mv. videre fremover nå.

Hei kjære alle medlemmer og følgere av Aksjeanalyser.com,

Aksjeanalyser.com starter i disse dager et samarbeid med den norske kryptobørsen Norwegian Block Exchange (NBX), og NBX vil blant annet levere mange interessante artikler og saker rundt kryptovaluta mv. for Aksjeanalyser.com sine medlemmer og følgere i tiden fremover.

Aksjeanalyser.com vil selv komme med mange analyser av kryptovaluta som bitcoin mv. videre fremover nå.

Les så gjerne saken her fra 25/10-2020 av Aksjeanalyser.com:

«Aksjeanalyser.com har i dag sett nærmere igjen på bitcoin (BTC/USD) og hva det tekniske bildet nå indikerer om den videre utviklingen både på kort og lang sikt. Aksjeanalyser.com hadde for vel en måned siden en positiv analyse av bitcoin og som nå har steget fra den gang rundt USD 10.600 til nå i dag rundt USD 12.980.»

Les gjerne også saken her fra 15/09-2020 av Aksjeanalyser.com:

«Aksjeanalyser.com har i dag sett nærmere på bitcoin (BTC/USD) og hva det tekniske bildet nå indikerer om den videre utviklingen både på kort og lang sikt. Aksjeanalyser.com ser en mulig 10-dobling for bitcoin kursen de neste 1-2 år.»

Aksjeanalyser.com og undertegnede, Bjørn Inge Pettersen, handler selv kryptovaluta hos Norwegian Block Exchange (NBX), og det blant annet fordi det føles langt tryggere og bedre å handle kryptovaluta via en ekte norsk kryptobørs og med solide norske eiere og investorer, enn for eksempel å handle via en utenlandsk kryptobørs.

Norwegian Block Exchange (NBX) startet som et spin-off fra Norwegian Air Shuttle for å introdusere kryptovaluta-betalinger til luftindustrien med mål om å redusere kostnader knyttet til betalinger, og potensialet til å være en ledende børs.

NBX er i dag en banebrytende, ekte norsk kryptobørs, depotmottaker og et betalingssystem som setter standarden for brukeropplevelse, åpenhet og sikkerhet.

NBX ble grunnlagt av NAS-grunnleggeren, Bjørn Kjos, som også grunnla Norwegian Air Shuttle og Bank Norwegian. Stig Aleksander Kjos-Mathisen, svigersønnen til Bjørn, er medstifter og administrerende direktør i NBX.

Flere banker og investeringsselskaper med en dyp interesse for kryptovaluta og fremtiden for finans har investert i NBX: Sparebanken Øst, Observatoriet Invest, Dasha Group, Nye KM Aviatrix Invest, Nye GKB Invest, Kei Invest, Snefred Invest, Tom Oil og Sam Eiendomspartner og andre.

NBX er regulert av Finanstilsynet og blir revidert. Revisor for NBX er Moore (https://www.moore-global.com). NBX ønsker norske og internasjonale kunder velkommen, slik at de kan opprette både individuelle og bedriftskontoer.

Her to utvalgte og interessante artikler å lese nå hos NBX og på deres blogg:

How to Value Bitcoin Today
Since its launch in 2009, Bitcoin has continued to thrill and confuse the global financial markets.

Les hele saken her hos NBX..
NBX Editorial – Sep 30

What is Tokenization?: The Case for Tokenized Metals
DeFi continues to explode in popularity, driving most of crypto’s growth, but what some investors don’t realize is that it’s merely a…

Les hele saken her hos NBX..
NBX Editorial – Sep 25