Modellporteføljen til Aksjeanalyser.com er per 16/06-2022 opp med solide 45,15 prosent hittil i år. Til sammenligning så er Oslo Børs (OSEBX) per 16/06-2022 opp med 1,22 prosent, mens svenske OMX Stockholm index er ned hele 28 prosent. I USA er S&P500 ned 21 prosent, mens Nasdaq Composite er ned 29 prosent hittil i 2022 og per 16/06.

Hei igjen kjære alle medlemmer og følgere av Aksjeanalyser.com. Ja da vil Aksjeanalyser.com få ønske dere alle medlemmer og følgere et riktig fint og Godt Nytt År!

Hei igjen kjære alle medlemmer og følgere av Aksjeanalyser.com. Ja da vil Aksjeanalyser.com få ønske dere alle medlemmer og følgere et riktig fint og Godt Nytt År!

Hei kjære alle medlemmer og følgere av Aksjeanalyser.com,

Ja Aksjeanalyser.com og undertegnede startet nå nylig opp igjen med litt ‘God Helg underholdning’ og med en del utvalgte musikk og videoer, og med den tanken at en glad investor er en bedre investor! 🙂

Riktig God Helg alle medlemmer og følgere!

Så riktig fin og God Helg til dere alle sammen her i fra meg og Aksjeanalyser.com til dere alle sammen!

Så må dere alle ha et riktig fint og Godt Nytt År!

Så her litt musikk og underholdning denne helgen, og denne helgen blir det nok litt mest for den yngre garden og slike som meg i midtlivskrisen hvor man er nærmere 50 år men tror og tenker og ønsker å være fortsatt rundt 25 år 🙂

Ja det er ikke enkelt dette å være i midtlivskrisen, men jeg og dere andre må bare kjempe på og ta en dag om gangen og prøve å tenke positive tanker så godt det bare går! En dag om gangen og positive tanker!! 🙂

Så ja i denne God Helg underholdningen så er det nok mest ‘slik som ungdommen likar’, pluss oss i midtlivskrisen og som nekter å innse at vi er blitt godt voksne etter hvert her 🙂 Ja en dag om gangen og positive tanker så godt det bare går!! 🙂

Så får jeg heller neste helg ha litt mer variert musikk for alle og enhver, men denne helgen blir det nok mest ‘slik som ungdommen liker og oss menn og damer i midtlivskrisen som nekter å gi slipp på ungdommen 🙂

PS! Det kan ta et par sekunder før vidoene nedover siden her (alle YouTube videoer) er ferdig lastet inn.

David Guetta & MORTEN – Kill Me Slow (Lyric video):

David Guetta | United at Home – Paris Edition from the Louvre:

MORTEN live from an abandoned pool in Denmark:

Armin van Buuren live at @AMF presents Top 100 DJs Awards 2020 | from CM.com Circuit Zandvoort:

David Guetta | AMF Presents Top 100 DJs Awards 2020:

Dimitri Vegas & Like Mike – Bringing The World The Madness (FULL HD 2 HOUR LIVESET):

PS! Besøk gjerne min Youtube kanal med litt mer musikk jeg liker selv å høre på, og jeg vil legge ut mer musikk her i tiden fremover.. Her er og blir det mye variert og god musikk (synes nå jeg selv 🙂 Hør mer her…

Riktig fin og God Helg kjære alle sammen, et riktig Godt Nytt År til dere kjære alle sammen!

Med vennlig hilsen,

Bjørn Inge Pettersen

Aksjeanalyser.com

%d bloggere liker dette: