Hei kjære alle medlemmer og følgere av Aksjeanalyser.com,

28.12.2020 – Aksjeanalyser.com har i dag sett nærmere igjen på en av sine favorittaksjer på Oslo Børs, Idex Biometrics ASA (ticker på Oslo Børs: IDEX).

Aksjen har utløst en rekke positive tekniske signaler den seneste tiden, og det samlede tekniske bildet for aksjen er fortsatt svært positivt.

Aksjeanalyser.com vurderer potensialet for IDEX-aksjen til å være NOK 4.00 – 5.00 på 1-3 måneders sikt, og NOK 8.00 – 10.00 på 6-12 måneders sikt.

Les mer under den oppdaterte tekniske analysen av IDEX nedenfor i saken her.

Det kom ellers i dag tidlig (28/12-2020) enda en svært positiv nyhet fra selskapet, og som dere kan lese nedenfor her:

28.12.2020, 08:04 · GlobeNewswire

IDEX Biometrics and Partner Goldpac Achieve China Union Pay Certification for Dual Interface Biometric Payment Cards

Oslo, Norway, 28 December 2020: IDEX Biometrics ASA, a leading provider of advanced fingerprint identification and authentication solutions, is proud to announce that its dual interface technology is included in a biometric payment card certified by China Union Pay (CUP). The certification was achieved with Goldpac Group Ltd (Goldpac), a global leading Fintech technology and service provider.

Goldpac is a leading secure payment technology provider in the world and holds simultaneous certifications by CUP, Visa, Mastercard, American Express, JCB and Diners. This is the second CUP certified biometric payment card that uses IDEX’s fingerprint sensors and biometric solutions.

The certification was conducted by the Bank Card Testing Center (BCTC) in Beijing and is the preliminary step to obtaining a Letter of Approval (LOA) from CUP.

“This certification is another significant milestone for IDEX as our sensor, algorithm and software are now certified for biometric payment cards by an additional Tier One fintech products and services provider and is now available on multiple global payment schemes,” said Vince Graziani, CEO at IDEX. “IDEX is the only fingerprint company to have achieved this honor. The certifications continue the transition from the pilot phase, to commercialization and broad market adoption of biometric payment cards.”

“We are pleased that we have been able to complete certification with our partner IDEX, so that immediate mass deployment and customer engagement are ready to carry forward,” said HOU Ping, at the CEO of Goldpac.

About Goldpac Group

With 27 years of successful experience and a leading global technology portfolio, and committed to its core vision of Making Transactions More Secure and Convenient, Goldpac is specialized in delivering embedded software, secure payment products and Artificial Intelligence Financial Self-service Kiosks for global customers while leveraging innovative Fintech to provide data processing service, system platform and other total solutions for a wide business range of financial, government, healthcare, transportation, and retails.

For more information, visit http://www.goldpac.com

About IDEX Biometrics

IDEX Biometrics ASA (OSE: IDEX and OTCQB: IDXAF) is a leading provider of fingerprint identification technologies offering simple, secure and personal touch-free authentication for all. We help people make payments, prove their identity, gain access to information, unlock devices or gain admittance to buildings. We invent, engineer, and commercialize these secure and safe yet incredibly user-friendly solutions. Our total addressable market represents a fast growing multi-billion-unit opportunity.

For more information, visit http://www.idexbiometrics.com and follow @IDEXBiometrics

Det anbefales også å høre på den nå ganske nylige firmapresentasjonen av Idex hos Nordnet som dere finner link til nedenfor her.

27.11.2020, 11:50 · GlobeNewswire
IDEX Biometrics Presentation at Nordnet November 2020
Oslo, Norway, 27 November 2020: IDEX Biometrics ASA is a leading provider of advanced fingerprint identification and authentication solutions. CEO Vince Graziani has given a presentation to Nordnet followed by a Q&A session. A recording of the presentation has been published by Nordnet on its blog.

The recording of the presentation is available at https://www.idexbiometrics.com/investors/events-presentations

Idex Biometrics ASA (ticker på Oslo Børs: IDEX)

IDEX Biometrics ASA er et teknisk selskap for fingeravtrykkavbildning, anerkjennelse og autentisering. Det er engasjert i å utvikle og kommersialisere fingeravtrykssensorprodukter målrettet mot mobil-, smart- og ID-kortet og Internet of Things-markedene. IDEX tilbyr fingeravtrykksløsninger for maskinvare og programvare som er egnet for innebygging i produkter for å styrke sikkerheten og forbedre brukervennlighetsproduktene. Produktporteføljen inkluderer Biometrics fingeravtrykssensorer, Biometrics fingeravtrykkmoduler, påmeldingsløsninger og andre. Selskapet opererer i Europa, Midt-Østen og Afrika, Amerika og Asia.

Her noen nyttige linker for mer informasjon rundt selskapet og slik som: aksjekurs, nyheter om selskapet, finansiell informasjon, Nøkkeltall, Regnskap, finanskalender, resultatrapporter mv.

Hjemmeside   Investor Relations   Oslo Børs   Nordnet   Morningstar

[Oppdatert analyse den, 28.12.2020]:

Teknisk Analyse av Idex Biometrics ASA (ticker på Oslo Børs: IDEX)

Idex Biometrics ASA (ticker på Oslo Børs: IDEX) viser en sterk utvikling både på kort og lang sikt, og det samlede tekniske bildet for aksjen er fortsatt svært positivt.

Aksjen er over både 50-dagers og 200-dagers glidende gjennomsnitt, og 50-dagers glidende gjennomsnitt er over 200-dagers glidende gjennomsnitt.

Dette er med og bekrefter at både den kortsiktige og langsiktige trenden for aksjen nå er positiv.

Aksjeanalyser.com sin egen tekniske og kvantitative analysemodell, SignalListen, er også i kjøpssignal for IDEX, og som den har vært nå siden april 2020 (jf. diagram ‘SignalListen’).

Ulike momentum-indikatorer som RSI, Stochastics og MACD signaliserer alle videre oppgang for aksjen på kort sikt.

Aksjen har nylig utløst et nytt kraftig teknisk kjøpssignal, og da aksjen brøt over et svært viktig teknisk motstandsnivå rundt NOK 2.50 (jf. dag og ukediagram).

Aksjen har så den seneste tiden fått en ‘klassisk’ korreksjon ned for å teste det som nå er betydelig teknisk støtte rundt NOK 2.50-nivået.

Det er også utløst et kraftig teknisk kjøpssignal for aksjen fra en veldig stor omvendt hode-skulder formasjon, og som indikerer et potensiale for aksjen gjerne helt opp mot NOK 10.00 på 6-12 måneders sikt (jf. ukediagram).

Basert på dette samlede svært positive tekniske bildet for Idex, så gjentar Aksjeanalyser.com i dag sine tidligere positive analyser av aksjen.

Basert på det svært positive tekniske bildet for aksjen nå, og etter oppgangen her i dag, så venter Aksjeanalyser.com at det gjerne vil komme et etablert brudd over NOK 3.00-nivået i løpet av dag(ene) som kommer.

Det vil igjen utløse nye svært positive tekniske signaler for den videre utviklingen for aksjen på kort og mellomlang sikt.

Potensialet for aksjen vurderes nå til å være opp mot NOK 4.00 – 5.00 på kort sikt (1-3 måneder), mens potensialet for aksjen på mellomlang sikt (6-12 måneder) vurderes til å kunne være opp mot NOK 8.00 – 10.00.

Det skal til slutt nevnes at aksjen er volatil, og da innebærer det naturligvis også høy risiko ved å invesstere i aksjen.

Teknisk Analyse av Idex Biometrics ASA (ticker på Oslo Børs: IDEX):