Beskyttet: Aksjeanalyser.com har i dag sett nærmere på en av sine favorittaksjer på Oslo Børs, et av de mindre ‘grønne’ selskapene på Oslo Børs. Aksjeanalyser.com tok inn denne aksjen for vel en måneds tid siden og med 20% vekting i aksjen. Aksjen er nå opp nær 40 prosent siden den gang, og nå tror Aksjeanalyser.com at aksjen etter den seneste korreksjonen ned kan være ved et svært gunstig nivå å kjøpe denne aksjen. Aksjeanalyser.com ser en mulig flerdobling for aksjen på 12 måneders sikt. Aksjen er svært volatil så det innebærer da naturligvis også høy risiko ved å investere i aksjen, men slik Aksjeanalyser.com vurderer det så kan denne ‘grønne’ aksjen ha et betydelig potensiale både på kort og mellomlang sikt. Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com!

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: