Beskyttet: Ser mulig flerdobling for utbombet aksje. Aksjeanalyser.com har i dag sett nærmere igjen på en av sine favorittaksjer på Oslo Børs. Aksjen er nå på bare litt over to måneder opp solide 114 prosent siden Aksjeanalyser.com sin positive analyse av aksjen den 09. oktober 2020. Aksjeanalyser.com skrev den gang 09/10-2020 blant annet følgende om denne aksjen: «Nå tror Aksjeanalyser.com at tiden kan være veldig riktig for å laste opp aksjer i denne fullstendig utbombede aksjen på Oslo Børs.» Aksjeanalyser.com har sett nærmere igjen på denne svært spennende aksjen på Oslo Børs her i dag, og ser stadig et veldig stort potensiale for aksjen, og det både på helt kort sikt og på 6-12 måneder sikt. Aksjeanalyser.com tok for en tid tilbake inn aksjen i sin modellportefølje for Norge og har der 20 prosent vekting i denne aksjen. Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com!

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: