Beskyttet: Aksjeanalyser.com har i dag sett nærmere igjen på den kanskje minst kjente av de ‘grønne aksjene’ på Oslo Børs, men som kanskje er den grønne aksjen med størst potensiale på Oslo Børs de neste 1-3 årene. På eiersiden i selskapet er Christen Sveeas med sitt investeringsselskap Kistefos største eier med rundt 21 prosent. Aksjeanalyser.com valgte i dag å ta inn igjen denne ‘grønne aksjen’ i sin modellportefølje for Norge, og ser en mulig dobling for aksjen i løpet av kort tid. Et av de større meglerhusene var også i uken her ute med en svært positiv analyse av denne aksjen. Aksjeanalyser.com tror aksjen nå etter den seneste konsolideringen, nå er klar for videre kraftig oppgang i månedene fremover. Aksjen har allerede doblet seg siden Aksjeanalyser.com sin analyse av aksjen i slutten av august 2020. Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com!

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: