Beskyttet: Aksjeanalyser.com har i dag sett nærmere igjen på en av sine favorittaksjer på Oslo Børs, og som nå er opp hele 230 prosent siden Aksjeanalyser.com sin positive analyse av aksjen den 26/08-2020. Aksjeanalyser.com ser nå en mulig dobling for aksjen i løpet av de neste 1-3 måneder, og en mulig tredobling for aksjen på 12 måneders sikt. Aksjeanalyser.com har derfor i dag for sine medlemmer valgt å ta inn denne aksjen i modellporteføljen for Norge, og med 20 prosent vekting i aksjen. Aksjeanalyser.com sin modellportefølje for Norge er nå per 08/12-2020 opp med solide 78,77 prosent og siden start av modellporteføljen den 20/08-2018, mens referanseindeksen Oslo Børs Benchmark indeks (OSEBX) i samme periode er opp beskjedne 4,08 prosent. Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com!

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: