Beskyttet: Melding til medlemmer hos Aksjeanalyser.com vedrørende Aega ASA (AEGA). Aksjeanalyser.com tok inn denne aksjen ved kurs NOK 2.25 og har rundt 90 prosent avkastning på denne aksjen med vekting 20 prosent i modellporteføljen for Norge. Aksjen konsoliderer og korrigerer noe her i dag, og som er helt naturlig etter en slik kraftig kursoppgang. Aksjeanalyser.com har stadig veldig stor tro på Aega ASA (AEGA) og har ingen som helst planer om å ta ut aksjen av modellporteføljen. Aksjeanalyser.com ser fortsatt et veldig stort potensiale for Aega ASA (AEGA). Aksjeanalyser.com sin modellportefølje for Norge er nå per 03/12-2020 opp med solide 84,12 prosent og siden start av modellporteføljen den 20/08-2018, mens referanseindeksen Oslo Børs Benchmark indeks (OSEBX) i samme periode er opp beskjedne 3,27 prosent. Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com!

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: