Beskyttet: Aksjeanalyser.com har i dag sett nærmere igjen på en av sine favorittaksjer på Oslo Børs, og som vurderes til å kunne dobles i løpet av gjerne bare de neste 1-3 måneder. På 12 måneders sikt ser Aksjeanalyser.com en mulig flerdobling for denne svært spennende og interessante aksjen innenfor teknologisektoren. Aksjeanalyser.com har derfor i dag for sine medlemmer valgt å ta inn denne aksjen i modellporteføljen for Norge, og med 20 prosent vekting i aksjen. Aksjeanalyser.com sin modellportefølje for Norge er nå per 02/12-2020 opp med solide 80,09 prosent og siden start av modellporteføljen den 20/08-2018, mens referanseindeksen Oslo Børs Benchmark indeks (OSEBX) i samme periode er opp beskjedne 4,29 prosent. Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com!

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: