Beskyttet: Viktig melding til alle medlemmer av Aksjeanalyser.com i forbindelse med modellporteføljen for Norge! Aksjeanalyser.com tar i dag inn en til aksje i modellporteføljen, og et svært spennende selskap og aksje som Aksjeanalyser.com ser en mulig flerdobling for i løpet av relativt kort tid. Aksjen vil tas inn i modellporteføljen med en vekting i aksjen på 20 prosent. Kjøpskurs blir som alltid satt lik gjennomsnittlig kurs av høyeste og laveste kurs den dagen en aksje tas inn i modellporteføljen, og tilsvarende med salgskurs når en aksje tas ut av modellporteføljen. Aksjeanalyser.com sin modellportefølje for Norge er nå opp med solide 68,79 prosent og siden start av modellporteføljen den 20/08-2018, mens referanseindeksen Oslo Børs Benchmark indeks (OSEBX) i samme periode er opp beskjedne 4,39 prosent. Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com! PS! Nå kan du frem t.o.m. 30. november 2020 få hele 34% rabatt på 12 mnd VIP medlemskap hos Aksjeanalyser.com!

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: