Beskyttet: Denne ‘grønne aksjen’ tror Aksjeanalyser.com at kan 5-10 dobles på kort tid. Aksjeanalyser.com har i dag sett nærmere igjen på en av sine aller største favorittaksjer på Oslo Børs, og som Aksjeanalyser.com nå tirsdag 24/11-2020 vil øke vektingen i modellporteføljen i denne aksjen fra tidligere 10 prosent til nå 20 prosent. Aksjeanalyser.com ser et veldig stort potensiale for denne ‘grønne aksjen’ innen fornybar energisektor, og ser et stort potensiale for aksjen både på kort og lang sikt. Aksjeanalyser.com velger derfor nå tirsdag 24/11-2020 å øke vektingen i denne aksjen i sin modellportefølje for Norge fra 10 prosent vekting til nå 20 prosent vekting. Aksjeanalyser.com ser gode muligheter for en flerdobling for denne aksjen og det gjerne i løpet av bare de neste 3-6 måneder. Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com! NÅ kan du frem til 30/11-2020 få hele 34% rabatt på fornyelse eller nytt VIP medlemskap hos Aksjeanalyser.com! Fornyer du ditt VIP medlemskap så får du naturligvis lagt til 12 mnd medlemskap fra etter utløpet av din nåværende medlemsperiode.

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: