Beskyttet: Aksjeanalyser.com har i dag sett nærmere igjen på en av sine største favoritter på Oslo Børs for tiden, og et av de mindre og ‘grønne’ selskapene på Oslo Børs. Aksjeanalyser.com ser et veldig stort potensiale for denne ‘grønne aksjen’, og det både på kort og mellomlang sikt. Aksjen har utløst svært positive tekniske signaler og kan stå foran en kraftig oppgang både på kort og mellomlang sikt. Aksjeanalyser.com valgte da også å ta inn denne aksjen i sin modellportefølje for Norge nå nylig. Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com! NÅ kan du frem til 15/11-2020 få hele 34% rabatt på fornyelse eller nytt VIP medlemskap hos Aksjeanalyser.com! Fornyer du ditt VIP medlemskap så får du naturligvis lagt til 12 mnd medlemskap fra etter utløpet av din nåværende medlemsperiode.

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: