Hei kjære alle VIP medlemmer hos Aksjeanalyser.com! Det vil i dagene som kommer bli sendt ut nye passord til dere alle VIP medlemmer. NÅ kan dere alle frem t.o.m. 31/10-2020 få hele 34% rabatt på fornyelse eller nytt VIP medlemskap hos Aksjeanalyser.com! Fornyer du ditt VIP medlemskap så får du naturligvis lagt til 12 mnd medlemskap fra etter utløpet av din nåværende medlemsperiode! Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com!

Hei kjære alle VIP medlemmer hos Aksjeanalyser.com,

Det vil i dagene som kommer bli sendt ut nye passord til dere alle VIP medlemmer, og hvis noen av dere ikke kan se å ha mottatt mail de neste dagene om nytt passord.

Ja så ta kontakt og så ordner vi dette veldig raskt, bare dere har gjeldende medlemskap hos Aksjeanalyser.com.

Ellers så traff Aksjeanalyser.com igjen innertier da for ca to uker siden gikk helt ut av aksjer i modellporteføljen, og Aksjeanalyser.com har i de seneste ukene kun hatt en aksje og 10 prosent i aksjer, og ellers 90 prosent i kontanter i modellporteføljen for Norge.

Aksjeanalyser.com vurderer markedet og aksjer dag for dag og uke for uke, og som alltid, og ser nå mange gode kjøpsmuligheter.

Det vil trolig i løpet av den nærmeste tiden (1-3 uker), bli tatt inn flere aksjer i modellporteføljen for Norge hos Aksjeanalyser.com. Aksjeanalyser.com ser mange gode kjøpsmuligheter nå, MEN er samtidig forsiktig for ser fremdeles fare for noe ytterligere fall på børsene i tiden fremover.

Aksjeanalyser.com minner ellers om tilbud nå frem t.o.m. 31/10-2020 om 34% rabatt på 12 måneder VIP medlemskap og tilgang til alt av analyser hos Aksjeanalyser.com, og nå med 34 prosent rabatt en pris av kun NOK 3.952,-.

Mvh,

Bjørn Inge Pettersen

Aksjeanalyser.com