Aksjeanalyser.com har i dag sett nærmere på et av de mindre selskapene på Oslo Børs og en grønn aksje. Aksjen har utløst svært positive tekniske signaler og kan stå foran en kraftig oppgang både på kort og mellomlang sikt. Aksjeanalyser.com velger da også å ta inn denne aksjen i sin modellportefølje for Norge nå i dag. Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com! NÅ kan du frem til 31/10-2020 få hele 34% rabatt på fornyelse eller nytt VIP medlemskap hos Aksjeanalyser.com! Fornyer du ditt VIP medlemskap så får du naturligvis lagt til 12 mnd medlemskap fra etter utløpet av din nåværende medlemsperiode.

Hei kjære alle medlemmer og følgere av Aksjeanalyser.com,

Aksjeanalyser.com har i dag sett nærmere på et av de mindre selskapene på Oslo Børs og en grønn aksje.

Aksjen har utløst svært positive tekniske signaler og kan stå foran en kraftig oppgang både på kort og mellomlang sikt.

Aksjeanalyser.com velger da også å ta inn denne aksjen i sin modellportefølje for Norge nå i dag.

NÅ kan du frem til 31/10-2020 få hele 34% rabatt på fornyelse eller nytt VIP medlemskap hos Aksjeanalyser.com! Fornyer du ditt VIP medlemskap så får du naturligvis lagt til 12 mnd medlemskap fra etter utløpet av din nåværende medlemsperiode! Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com!

Aega ASA (ticker på Oslo Børs: AEGA)

Aega ASA is a Norwegian listed investment company with main focus on the Italian solar power market. We focus on acquisitions of smaller existing solar parks (below 5MWp capacity), following strict investment criteria.

In addition to being an industrial player we also consider financial investments within the ESG and renewable sector both in Italy and the Nordics.

Aega ASA has a highly experienced management team with credentials from leading companies in the renewables and financial sector. The company has a strong hands on operational focus and contributes to value enhancement of its investments through delivering best in class asset performance, efficiency and financial structure.

Company history:
The company was established in November 2013 and has since its inception acquired ten solar parks in Italy. The first portfolio of eight parks was sold in late 2019. Since then we have started to build a new portfolio, and so far in 2020 we have acquired two parks.

The company has its operating offices in Oslo, Norway and Trento, Italy, and is structured as a holding company of unique Special Purpose Vehicles (SPVs) being the beneficial owners of the solar parks.

Her noen nyttige linker for mer informasjon rundt selskapet og slik som: aksjekurs, nyheter om selskapet, finansiell informasjon, Nøkkeltall, Regnskap, finanskalender, resultatrapporter mv.

Hjemmeside   Investor Relations   Oslo Børs   Nordnet   Morningstar

[Oppdatert analyse den, 19.10.2020]:

Teknisk Analyse av Aega ASA (ticker på Oslo Børs: AEGA)

Aega ASA (ticker på Oslo Børs: AEGA), og som er et mindre selskap og en grønn aksje på Oslo Børs, har utløst flere positive tekniske signaler nå den seneste tiden.

Aksjen har etablert seg over både 50-dagers og 200-dagers glidende gjennomsnitt, og videre så er 50-dagers glidende gjennomsnitt over 200-dagers glidende gjennomsnitt.

Dette er med og bekrefter at både den kortsiktige og mellomlangsiktige trenden for aksjen nå er positiv.

Videre så signaliserer nå både RSI, Stochastics og MACD momentum-indikatorer at aksjen gjerne står foran videre oppgang på kort sikt.

Det er ellers utløst et svært kraftig teknisk kjøpssignal for aksjen etter brudd opp i fra en veldig stor rektangel konsolideringsformasjon (jf. ukediagram).

Brudd opp fra slike store rektangel konsolideringsformasjoner, etterfølges ofte av en svært sterk utvikling for underliggende objekt (her altså: AEGA).

Aksjeanalyser.com sin egen tekniske og kvantitative analysemodell, SignalListen er også i kjøpssignal for aksjen (jf. diagram ‘SignalListen’).

Det ble utløst svært positive tekniske signaler for Aega (AEGA) da aksjen nylig brøt opp gjennom et svært viktig teknisk motstandsnivå rundt NOK 1.60, og det er nå betydelig teknisk støtte for aksjen ned mot dette nivået (jf. dagdiagram).

Det er nå lite teknisk motstand videre oppover for aksjen, og i henhold til det kraftige tekniske kjøpssignal som er utløst for aksjen ift nevnte store rektangel konsolideringsformasjon.

Ja så indikeres nå et potensiale for aksjen opp mot NOK 3.50 og det gjerne i løpet av ganske kort tid.

Basert på dette samlede svært positive tekniske bildet for Aega (ticker på Oslo Børs: AEGA) så vurderer Aksjeanalyser.com aksjen som en svært interessant og spennende kjøpskandidat rundt dagens kursnivå.

Potensialet for aksjen vurderes altså til å være opp mot NOK 3.50 og det gjerne i løpet av relativt kort tid.

Det som eventuelt vil kunne endre det i dag svært positive tekniske bildet for aksjen, vil være om den skulle få et etablert brudd ned under det nå viktige tekniske støttenivået rundt NOK 1.60.

Les også saken: «Aksjeanalyser.com starter i disse dager et samarbeid med den norske kryptobørsen Norwegian Block Exchange (NBX), og NBX vil blant annet levere mange interessante artikler og saker rundt kryptovaluta mv. for Aksjeanalyser.com sine medlemmer og lesere i tiden fremover. Så vil Aksjeanalyser.com selv komme med mange analyser av kryptovaluta som bitcoin mv. videre fremover nå.»

Teknisk Analyse av Aega ASA (ticker på Oslo Børs: AEGA):