Modellporteføljen til Aksjeanalyser.com er per 16/06-2022 opp med solide 45,15 prosent hittil i år. Til sammenligning så er Oslo Børs (OSEBX) per 16/06-2022 opp med 1,22 prosent, mens svenske OMX Stockholm index er ned hele 28 prosent. I USA er S&P500 ned 21 prosent, mens Nasdaq Composite er ned 29 prosent hittil i 2022 og per 16/06.

Beskyttet: Aksjeanalyser.com har i dag sett nærmere på et lite men spennende selskap på Oslo Børs, SeaBird Exploration (SBX), og hva det tekniske bildet for aksjen nå indikerer om den videre utviklingen fremover på kort og mellom lang sikt. Det ble for øvrig nå sist fredag meldt om et interessant innsidekjøp i SBX-aksjen, og hvor det ble meldt at styreleder i Seabird Exploration Ståle Rodahl har fredag kjøpt 150.000 aksjer i Seabird Exploration til 3,81 kroner pr aksje. Etter transaksjonen eier Rodahl 575.000 aksjer og 360.000 opsjoner i selskapet, opplyses det i børsmeldingen fredag 02/10-2020. Aksjenalyser.com har altså sett nærmere i dag på det tekniske bildet for SeaBird Exploration (SBX), og ser et betydelig potensiale for aksjen både på helt kort sikt og på mellomlang sikt.  NÅ kan du frem t.o.m. 31/10-2020 få hele 34% rabatt på fornyelse eller nytt VIP medlemskap hos Aksjeanalyser.com! Fornyer du ditt VIP medlemskap så får du naturligvis lagt til 12 mnd medlemskap fra etter utløpet av din nåværende medlemsperiode! Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com!

Beskyttet: Aksjeanalyser.com har i dag sett nærmere på et lite men spennende selskap på Oslo Børs, SeaBird Exploration (SBX), og hva det tekniske bildet for aksjen nå indikerer om den videre utviklingen fremover på kort og mellom lang sikt. Det ble for øvrig nå sist fredag meldt om et interessant innsidekjøp i SBX-aksjen, og hvor det ble meldt at styreleder i Seabird Exploration Ståle Rodahl har fredag kjøpt 150.000 aksjer i Seabird Exploration til 3,81 kroner pr aksje. Etter transaksjonen eier Rodahl 575.000 aksjer og 360.000 opsjoner i selskapet, opplyses det i børsmeldingen fredag 02/10-2020. Aksjenalyser.com har altså sett nærmere i dag på det tekniske bildet for SeaBird Exploration (SBX), og ser et betydelig potensiale for aksjen både på helt kort sikt og på mellomlang sikt. NÅ kan du frem t.o.m. 31/10-2020 få hele 34% rabatt på fornyelse eller nytt VIP medlemskap hos Aksjeanalyser.com! Fornyer du ditt VIP medlemskap så får du naturligvis lagt til 12 mnd medlemskap fra etter utløpet av din nåværende medlemsperiode! Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com!

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: