Beskyttet: Aksjeanalyser.com har i dag sett nærmere igjen på den kanskje minst kjente av de ‘grønne aksjene’ på Oslo Børs, men som kanskje er den grønne aksjen med størst potensiale på Oslo Børs de neste 1-3 årene. På eiersiden i selskapet er Christen Sveeas med sitt investeringsselskap Kistefos største eier med rundt 21 prosent. Aksjeanalyser.com valgte den 10/08-2020 å ta denne ‘Grønne aksjen’ inn i sin modellportefølje for Norge og aksjen er nå opp 86 prosent. Aksjeanalyser.com tror aksjen nå etter den seneste konsolideringen de siste par ukene, nå er klar for videre kraftig oppgang i månedene fremover. Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com! NÅ kan du frem til 31/10-2020 få hele 34% rabatt på fornyelse eller nytt VIP medlemskap hos Aksjeanalyser.com! Fornyer du ditt VIP medlemskap så får du naturligvis lagt til 12 mnd medlemskap fra etter utløpet av din nåværende medlemsperiode.

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: