Aksjeanalyser.com har i dag sett nærmere på en av de kanskje mest spennende teknologiaksjene på Oslo Børs, Idex Biometrics ASA (IDEX), og Aksjeanalyser.com mener denne aksjen (og en annen aksje nevnt i analyse i går, Zwipe (ZWIPE-ME) er blant de mest interessante aksjene og med størst potensiale både på kort og lang sikt på Oslo Børs. Aksjeanalyser.com har da også nå nylig tatt inn disse aksjene i sin modellportefølje for Norge, og med tanke på å sitte på disse aksjene i minst 6-12 måneder. Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com! NÅ kan du frem til 14/09-2020 få hele 34% rabatt på fornyelse eller nytt VIP medlemskap hos Aksjeanalyser.com! Fornyer du ditt VIP medlemskap så får du naturligvis lagt til 12 mnd medlemskap fra etter utløpet av din nåværende medlemsperiode!

Hei kjære alle medlemmer og følgere av Aksjeanalyser.com,

Aksjeanalyser.com har i dag sett nærmere på en av de kanskje mest spennende teknologiaksjene på Oslo Børs, Idex Biometrics ASA (IDEX).

Aksjeanalyser.com mener denne aksjen (og en annen aksje nevnt i analyse i går, Zwipe (ZWIPE-ME) er blant de mest interessante aksjene og med kanskje størst potensiale både på kort og lang sikt på Oslo Børs.

Du kan lese saken fra i går, tirsdag 01/09-2020, om Zwipe her…

Aksjeanalyser.com har da også nå nylig tatt inn disse aksjene i sin modellportefølje for Norge, og med tanke på å sitte på disse aksjene i minst 6-12 måneder.

NÅ kan du frem til 14/09-2020 få hele 34% rabatt på fornyelse eller nytt VIP medlemskap hos Aksjeanalyser.com! Fornyer du ditt VIP medlemskap så får du naturligvis lagt til 12 mnd medlemskap fra etter utløpet av din nåværende medlemsperiode! Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com!

Idex Biometrics ASA (ticker på Oslo Børs: IDEX)

IDEX Biometrics ASA er et teknisk selskap for fingeravtrykkavbildning, anerkjennelse og autentisering. Det er engasjert i å utvikle og kommersialisere fingeravtrykssensorprodukter målrettet mot mobil-, smart- og ID-kortet og Internet of Things-markedene. IDEX tilbyr fingeravtrykksløsninger for maskinvare og programvare som er egnet for innebygging i produkter for å styrke sikkerheten og forbedre brukervennlighetsproduktene. Produktporteføljen inkluderer Biometrics fingeravtrykssensorer, Biometrics fingeravtrykkmoduler, påmeldingsløsninger og andre. Selskapet opererer i Europa, Midt-Østen og Afrika, Amerika og Asia.

Her noen nyttige linker for mer informasjon rundt selskapet og slik som: aksjekurs, nyheter om selskapet, finansiell informasjon, Nøkkeltall, Regnskap, finanskalender, resultatrapporter mv.

Hjemmeside   Investor Relations   Oslo Børs   Nordnet   Morningstar

[Oppdatert analyse den, 02.09.2020]:

Teknisk Analyse av Idex Biometrics ASA (ticker på Oslo Børs: IDEX)

IDEX Biometrics ASA (ticker på Oslo Børs: IDEX) har utløst flere svært positive tekniske signaler den seneste tiden.

Aksjen har blant annet brutt opp gjennom både 50-dagers og 200-dagers glidende gjennomsnitt, og 50-dagers glidende gjennomsnitt har brutt over 200-dagers glidende gjennomsnitt (Golden Cross signal).

Dette har utløst svært positive tekniske signaler for den videre utviklingen for aksjen på mellomlang og lang sikt.

Aksjen finner nå god teknisk støtte ned mot 50-dagers glidende gjennomsnitt (jf. dagdiagram).

Videre så signaliserer både RSI, Stochastics og MACD momentum-indikatorer at aksjen trolig står foran videre oppgang på kort sikt.

Aksjen møter lite teknisk motstand før rundt NOK 2.25, og ved et brudd over NOK 2.25 så vil det utløses nye svært positive tekniske signaler for aksjen.

Aksjeanalyser.com sin egen tekniske og kvantitative analysemodell, SignalListen, er også i kjøpssignal for aksjen (jf. diagram ‘SignalListen’).

Basert på dette samlede svært positive tekniske bildet for Idex så vurderer Aksjeanalyser.com aksjen som en god kjøpskandidat, og Aksjeanalyser.com tok også nå nylig aksjen inn i sin modellportefølje for Norge.

Det som eventuelt vil kunne endre det i dag svært positive tekniske bildet for Idex-aksjen vil være om den skulle falle tilbake og bryte ned under støttenivået rundt NOK 1.50, og under 50-dagers glidende gjennomsnitt.

Aksjen har også etablert en veldig stor omvendt hode-skulder formasjon (jf. ukediagram) og som indikerer et potensiale for aksjen helt opp mot NOK 8.00 – 10.00 på 1-3 års sikt.

Slik det samlede svært positive tekniske bildet er i dag for Idex så vurderer Aksjeanalyser.com at aksjen kan være ved et veldig gunstig nivå å kjøpe aksjen ved rundt disse nivåene aksjen er ved her nå.

Aksjeanalyser.com ser et potensiale for Idex (IDEX) opp mot NOK 2.25 på helt kort sikt, og ved et brudd over NOK 2.25 så ser Aksjeanalyser.com et potensiale for aksjen helt opp mot NOK 6.00 – 8.00 på 1-3 års sikt.

Aksjeanalyser.com har som nevnt her tatt aksjen inn nå nylig i sin modellportefølje for Norge, og med tanke på å gjerne sitte med aksjen der i neste 1-3 år.

Til slutt vil Aksjeanalyser.com nevne en annen aksje som vurderes som like interessant som Idex, og som også er tatt inn i modellporteføljen for Norge hos Aksjeanalyser.com nå nylig, Zwipe (ZWIPE-ME).

Aksjeanalyser.com ser en mulig flerdobling for begge disse aksjene, IDEX og ZWIPE-ME, på 1-3 års sikt, og begge har derfor fått sin naturlige plass blant aksjene i Aksjeanalyser.com sin modellportefølje for Norge.

Teknisk Analyse av Idex Biometrics ASA (ticker på Oslo Børs: IDEX):