Beskyttet: Aksjeanalyser.com har i dag sett nærmere på Vistin Pharma (VISTIN), og hvor selskapet i dag har presentert sine resultater for 2. kvartal 2020. Aksjen stiger kraftig i tidlig handel i dag, og Aksjeanalyser.com har sett nærmere her i dag på hva det tekniske bildet for aksjen nå indikerer om den videre utviklingen fremover. Aksjeanalyser.com ser en betydelig oppside for VISTIN både på kort og mellomlang sikt. Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com! NÅ kan du i sommer frem til 31/08-2020 få hele 34% rabatt på fornyelse eller nytt VIP medlemskap hos Aksjeanalyser.com! Fornyer du ditt VIP medlemskap så får du naturligvis lagt til 12 mnd medlemskap fra etter utløpet av din nåværende medlemsperiode!

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: