Beskyttet: Aksjeanalyser.com har i dag sett nærmere på Panoro Energy (PEN), og som i dag presenterte sine resultater for 2. kvartal og 1. halvår 2020. Aksjeanalyser.com har sett nærmere i dag på det tekniske bildet for Panoro Energy (PEN), og vurderer aksjen som en svært interessant kjøpskandidat både på kort og lang sikt. I går kom det også svært positive nyheter som indikerer at volumene for Hibiscus-området kan potensielt være tre ganger så store som opprinnelig estimert. Aksjeanalyser.com tror Panoro Energy-aksjen kan stå foran et kraftig løft både på helt kort sikt og på lang sikt, og Aksjeanalyser.com velger i dag å ta aksjen inn i sin modellportefølje for Norge. Modellporteføljen for Norge var i 2019 opp med solide 40,57 prosent, mens Oslo Børs (OSEBX) i 2019 var opp 16,98 prosent. Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com! NÅ kan du i sommer frem til 31/08-2020 få hele 34% rabatt på fornyelse eller nytt VIP medlemskap hos Aksjeanalyser.com! Fornyer du ditt VIP medlemskap så får du naturligvis lagt til 12 mnd medlemskap fra etter utløpet av din nåværende medlemsperiode!

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: