Beskyttet: Aksjeanalyser.com har i dag sett nærmere på et av offshore-rederiene på Oslo Børs, og som kan være i ferd med å bunne ut rundt dagens nivåer, etter å ha falt svært kraftig over mange år nå. Aksjeanalyser.com vurderer denne aksjen som en veldig spennende og interessant kjøpskandidat på dagens kursnivå og tror aksjen kan ha et betydelig potensiale både på helt kort sikt og på lengre sikt. Ratene for en viktig del av flåten til offshore-rederiet har skutt i været nå den aller seneste tiden, og Aksjeanalyser.com tror aksjen kan være ved et gunstig nivå å kjøpe ved her nå rundt dagens kursnivå. NÅ kan du i sommer frem til 15/08-2020 få hele 34% rabatt på fornyelse eller nytt VIP medlemskap hos Aksjeanalyser.com! Fornyer du ditt VIP medlemskap så får du naturligvis lagt til 12 mnd medlemskap fra etter utløpet av din nåværende medlemsperiode! Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com!

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: