Beskyttet: Aksjeanalyser.com har i dag for sine VIP medlemmer sett nærmere igjen på Nel-aksjen, og hva det tekniske bildet for aksjen nå indikerer om den videre utviklingen fremover på kort og mellomlang sikt. Aksjeanalyser.com traff igjen innertier med sin analyse den 08/07-2020 av NEL-aksjen, og hvor aksjeanalyser.com skrev at aksjen gjerne ville få en kraftig korreksjon ned på kort sikt. Ved analysen den 08/07-2020 så var Nel-aksjen rundt NOK 22.00, mens den fredag 24/07-2020 var lavest i NOK 17.19. NÅ kan du i sommer frem til 01/08-2020 få hele 34% rabatt på fornyelse eller nytt VIP medlemskap hos Aksjeanalyser.com! Fornyer du ditt VIP medlemskap så får du naturligvis lagt til 12 mnd medlemskap fra etter utløpet av din nåværende medlemsperiode! Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com!

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: