Beskyttet: (for VIP medlemmer) En av Aksjeanalyser.com sine favorittaksjer på Oslo Børs i de seneste årene har vært Nel (NEL), og aksjen har vært i kjøpssignal iht Aksjeanalyser.com sin tekniske og kvantitative analysemodell, SignalListen, helt siden 02/07-2018, altså i rundt to år nå. Aksjen er nå opp hele 521 prosent siden kjøpssignal ble utløst for aksjen iht SignalListen for rundt to år siden. Dette gjør aksjen til en av de store vinneraksjene på Oslo Børs de seneste to årene nå. Aksjeanalyser.com har i dag sett nærmere igjen på denne så lenge en av de soleklare favorittaksjene til Aksjeanalyser.com på Oslo Børs, og hva det tekniske bildet for aksjen nå indikerer om den videre utviklingen fremover. NÅ kan du i sommer frem til 01/08-2020 få hele 34% rabatt på fornyelse eller nytt VIP medlemskap hos Aksjeanalyser.com! Fornyer du ditt VIP medlemskap så får du naturligvis lagt til 12 mnd medlemskap fra etter utløpet av din nåværende medlemsperiode! Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com!

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: