Beskyttet: (for VIP medlemmer) Etter å ha vært 100% i kontanter i sin modellportefølje for Norden siden 03/03-2020 så velger Aksjeanalyser.com i dag å ta inn 10 aksjer i sin modellportefølje for Norden, og på bakgrunn av at Aksjeanalyser.com tror det kan komme en kraftig rekyl opp på børsene i løpet av de neste 1-3 ukene. Aksjeanalyser.com tror ikke nødvendigvis at det verste er over for børsene, men tror imidlertid på en veldig nært forestående kraftig rekyl opp for børsene i løpet av de neste 1-3 ukene. Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com! Nå kan du i helgen og frem t.o.m mandag 23/03-2020 få hele 34% rabatt på 12 måneder VIP medlemskap hos Aksjeanalyser.com, og til nå en pris av KUN kr 3.952,-. Bli VIP medlem i dag hos Aksjeanalyser.com og få tilgang til alt av Aksjeanalyser.com sine omfattende analysetjenester.

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: