Beskyttet: (for VIP medlemmer) Aksjeanalyser.com starter i dag opp en til modellportefølje, og som har fått det passende navnet ‘Pessimist porteføljen’. Pessimist porteføljen vil til enhver tid bestå av 10 nøye utvalgte aksjer å shorte, og som Aksjeanalyser.com tror kan stå foran betydelig kursnedgang på 1-3 måneders sikt. Dette vil være 10 utvalgte aksjer blant de mest likvide aksjene på Oslo Børs (OBX-aksjene + andre veldig likvide aksjer på Oslo Børs). Hver av de 10 aksjene som shortes i ‘Pessimist porteføljen’ vil vekte 10 prosent i porteføljen. Aksjeanalyser.com håper å kunne vise til tilsvarende svært god avkastning på denne ‘Pessimist porteføljen’ som med sine øvrige modellporteføljer på sikt. Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com!

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: