Beskyttet: (for VIP medlemmer) Ukens oppdaterte signaler fra StockTrendSignals og med de seneste signaler slik som hver uke på alle aksjene som inngår i hhv. Dow30-indeksen, Nasdaq100-indeksen og S&P100-indeksen, og på de viktige amerikanske børsindeksene S&P500 og Nasdaq Composite. Her noen eksempler på kjøpssignaler fra StockTrendSignals og endring siden kjøpssignal: Apple (AAPL) +43%, Tesla (TSLA) +172%, Synopsys (SNPS) +46%, Lam Research Corp. (LRCX) +77%, Cintas Corp. (CTAS) +37%, Nextera Energy (NEE) +57%, Mastercard (MA) +36%, Applied Materials (AMAT) +48%, Visa Inc (V) +25%, Charter Communications (CHTR) +45% og Microsoft (MSFT) +46%. Her eksempler på salgssignaler og endring siden salgssignal: Qurate Retail (LVNTA) -66%, American Airlines (AAL) -48%, Exxon Mobil Corporation (XOM) -31%, Liberty Global Plc (LBTYA) -21%, Ford Motor (F) -21%, Boeing Company (BA) -20%, Schlumberger Ltd. (SLB) -19% og Chevron (CVX) -19%. Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com!

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: