Beskyttet: Aksjeanalyser.com har i dag sett nærmere igjen på en av teknologiaksjene på Oslo Børs, og som nylig har utløst et svært kraftig teknisk kjøpssignal. Aksjeanalyser.com har nylig tatt aksjen inn i sin modellportefølje for Norge. Modellporteføljen for Norge er nå per 20/02-2020 opp med solide 55,83 prosent siden start 20/08-2008, mens referanseindeksen Oslo Børs Benchmark indeks (OSEBX) i samme periode siden 20/08-2018 er opp beskjedne 5,21 prosent. Aksjeanalyser.com har altså sett nærmere på en av teknologiaksjene på Oslo Børs i dag, og som har utløst et svært kraftig teknisk kjøpssigal. Aksjen vurderes til å være en god doblingskandidat. Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com!

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: