Beskyttet: (for VIP medlemmer) Ukens oppdaterte signaler fra StockTrendSignals og med de seneste signaler slik som hver uke på alle aksjene som inngår i hhv. Dow30-indeksen, Nasdaq100-indeksen og S&P100-indeksen, og på de viktige amerikanske børsindeksene S&P500 og Nasdaq Composite. Her noen eksempler på kjøpssignaler fra StockTrendSignals og endring siden kjøpssignal: Apple (AAPL) +70%, Tesla (TSLA) +226%, Synopsys (SNPS) +72%, Procter & Gamble (PG) +57%, Target Corp (TGT) +49%, Lam Research Corp. (LRCX) +105%, Cintas Corp. (CTAS) +55%, Nextera Energy (NEE) +73%, Mastercard (MA) +59%, Qualcomm Inc. (QCOM) +55%, Costco Wholesale Corp. (COST) +36%, Applied Materials (AMAT) +71%, Visa Inc (V) +45%, Southern Company (SO) +46%, Charter Communications (CHTR) +57% og Microsoft (MSFT) +67%. Her eksempler på salgssignaler og endring siden salgssignal: Qurate Retail (LVNTA) -54%, American Airlines (AAL) -20% og Exxon Mobil Corporation (XOM) -18%. Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com!

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: