Beskyttet: Aksjeanalyser.com traff innertier igjen, og med sin svært positive analyse av Photocure (PHO) for bare ti dager siden. Aksjen var da den 07/02-2020 rundt NOK 86.00, mens den i dag 17/02-2020 har vært høyest i skrivende stund rundt NOK 123.00. En oppgang på mer enn 40 prosent på bare ti dager. Aksjeanalyser.com skrev i sin svært positive analyse av Photocure (PHO) for bare ti dager siden, blant annet: «- Kanskje en av de mest spennende aksjene på Oslo Børs i 2020. Aksjen vurderes til å ha et svært stort potensiale etter nylig å ha utløst et kraftig teknisk kjøpssignal. Aksjeanalyser.com ser en mulig oppside for aksjen på rundt 65 prosent opp i fra dagens kursnivå, og det gjerne iløpet av kort tid. Det samlede tekniske bildet for aksjen er nå svært positivt og Aksjeanalyser.com har valgt å ta aksjen inn i sin modellportefølje for Norge.» Aksjeanalyser.com sin modellportefølje for Norge steg med solide 40,57 prosent i 2019, mens referanseindeksen Oslo Børs Benchmark indeks (OSEBX) var opp 16,98 prosent i 2019. Siden start av modellporteføljen Norge den 20/08-2018 så er den nå opp 45,93 prosent (per 17/02-2020), mens referanseindeksen OSEBX i samme periode kun er opp 3,89 prosent. I dag har Aksjeanalyser.com sett nærmere på to andre biotek-aksjer, og som Aksjeanalyser.com ser en mulig dobling for begge aksjene og det gjerne i løpet av kort tid. Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com! Bli VIP medlem i dag, og få tilgang til ALT av omfattende uavhengige analysetjenester hos Aksjeanalyser.com, og for en pris av tilsvarende KUN kr 499,-/mnd. (NOK 5.988,-/år)!

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: