Norge: ukentlige tekniske analyser av alle de 70 mest omsatte selskapene og aksjene på Oslo Børs

Hei kjære alle medlemmer og følgere av Aksjeanalyser.com,

Aksjeanalyser.com leverer hver uke (mandag + tirsdag) svært omfattende analysetjenester med oppdaterte tekniske analyser av alle de 70 mest omsatte selskapene og aksjene på Oslo Børs.

Norge

Aksjeanalyser.com leverer her hver uke på mandager og tirsdager oppdaterte nye tekniske analyser av hele 70 av de mest omsatte selskapene og aksjene på Oslo Børs. Dette er da av alle de 25 selskapene og aksjene som inngår i OBX indeksen + 45 øvrige av de mest omsatte selskapene og aksjene på Oslo Børs.

På mandager leveres det oppdaterte tekniske analyser av alle de 25 aksjene som inngår i OBX-indeksen og på tirsdager leveres det nye oppdaterte tekniske analyser av de øvrige 45 av de mest omsattte selskapene og aksjene på Oslo Børs.

I tillegg til de ukentlige oppdaterte tekniske analysene på hver av alle disse 70 mest omsatte aksjene på Oslo Børs så er det også mye annen nyttig informasjon i tilknytning til hvert av selskapene som det leveres analyser på, slik som: bedriftsbeskrivelse, nyttige linker til seneste nyheter rundt selskapet, og finanskalender med informasjon om datoer for kommende resultatrapporter mv.

Betalende VIP medlemmer av Aksjeanalyser.com kan ved å logge inn nedenfor her hver uke lese alle ukens oppdaterte tekniske analyser av alle de 70 mest omsatte selskapene og aksjene på Oslo Børs.

Det leveres her på mandager og tirsdager analyser av alle de 25 selskapene og aksjene som inngår i OBX-indeksen. OBX-indeksen består av de 25 mest likvide aksjene på Oslo Børs, rangert etter seks måneders omsetning.

Se mange GRATIS eksempler på analyser fra Aksjeanalyser.com her…

Norge, OBX-aksjene: Her kan VIP medlemmer logge inn for å lese de seneste analyser av de 25 selskapene og aksjene som inngår i OBX-indeksen (OBX-indeksen består av de 25 største og mest omsatte selskapene på Oslo Børs)

Norge, 45 andre av de mest omsatte aksjene på Oslo Børs: Her kan VIP medlemmer logge inn for å lese de seneste analyser av alle de øvrige 45 blant de mest omsatte aksjene på Oslo Børs

Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com!

Bestill ditt VIP medlemskap hos Aksjeanalyser.com her i dag, og få tilgang til alt av omfattende analysetjenester i 12 måneder for en rimelig pris av kun NOK 5.988,- (tilsvarende kun NOK 499,-/mnd).