Hei kjære alle medlemmer og følgere av Aksjeanalyser.com,

Aksjeanalyser.com leverer hver uke på torsdager svært omfattende analysetjenester med oppdaterte tekniske analyser av alle de mest aktuelle og populære børsindekser (i Norge, Norden og internasjonalt), og aktuelle og populære valutaer og råvarer.

Indekser

Aksjeanalyser.com leverer hver torsdag oppdaterte nye tekniske analyser av alle viktige indekser i såvel Norge som internasjonalt (f.eks. OBX, OSEBX, OMXS30, OMXC20, OMXH25, OMXN40, S&P500, Nasdaq Composite, FTSE100 i London, CAC40 i Frankrike, DAX30 i Tyskland, Nikkei225 i Japan og HSI Hang Seng index i Hong Kong m.fl.)

Valuta og Råvarer

Aksjeanalyser.com leverer også hver torsdag oppdaterte tekniske anlayser av alle viktige og populære valutaer og råvarer som mange investorer følger med på og handler i, og slik som: USD/NOK, EUR/NOK, GBP/NOK, SEK/NOK, USD/EUR mv., og på råvarer som Olje (Brent Spot og WTI Spot), Aluminium, Copper, Gull, Sølv, Palladium og Platina.

Betalende VIP medlemmer av Aksjeanalyser.com kan ved å logge inn nedenfor her hver uke på torsdager lese alle ukens oppdaterte tekniske analyser av alle de mest aktuelle og populære børsindekser (i Norge, Norden og internasjonalt), og de mest aktuelle og populære valutaer og råvarer.

Indekser, Valuta og Råvarer: Her kan VIP medlemmer logge inn for å lese de seneste analyser av Indekser, Råvarer og Valuta

Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com!

Bestill ditt VIP medlemskap hos Aksjeanalyser.com her i dag, og få tilgang til alt av omfattende analysetjenester i 12 måneder for en rimelig pris av kun NOK 5.988,- (tilsvarende kun NOK 499,-/mnd).