Beskyttet: Aksjeanalyser.com har lenge vært veldig positiv til Scatec Solar (SSO), og har truffet svært bra med sine analyser av aksjen de seneste årene. Nå senest ved forrige positive analyse av aksjen den 23.12.2019, og hvor Aksjeanalyser.com i sin analyse av aksjen den gang skrev blant annet: «-Aksjen har med dette utløst et kraftig teknisk kjøpssignal, og etter å ha brutt både ut av en kortsiktig fallende trend, og over et viktig teknisk motstandsnivå rundt NOK 114.00 (jf. dagdiagram). Videre oppgang signaliseres nå for aksjen basert på det samlede svært positive tekniske bildet for aksjen. Potensialet for aksjen vurderes til å være opp mot NOK 140.00 på 1-3 måneders sikt, og opp mot NOK 180.00 – 200.00 på 12 måneders sikt.» Den gang ved analysen her av Scatec Solar (SSO) den 23.12.2019 så var aksjen i NOK 119.80, mens den nå fredag endte i NOK 157.30.» Aksjen har altså steget med over 30 prosent siden Aksjeanalyser.com sin forrige positive analyse av Scatec Solar (SSO). Aksjen er i Aksjeanalyser.com sin modellportefølje for Norge og Aksjeanalyser.com har sett nærmere igjen i dag på denne børsvinneren på Oslo Børs, og hva det tekniske bildet for aksjen nå indikerer om den videre utviklingen fremover på kort og mellomlang sikt. Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com!

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: