Beskyttet: (for VIP medlemmer) Ukens oppdaterte signaler fra StockTrendSignals og med de seneste signaler slik som hver uke på alle aksjene som inngår i hhv. Dow30-indeksen, Nasdaq100-indeksen og S&P100-indeksen, og på de viktige amerikanske børsindeksene S&P500 og Nasdaq Composite. Her noen eksempler på kjøpssignaler fra StockTrendSignals og endring siden kjøpssignal: Apple (AAPL) +67%, Tesla (TSLA) +130%, Synopsys (SNPS) +63%, O Reilly Automotive (ORLY) +64%, Procter & Gamble (PG) +55%, Target Corp (TGT) +46%, Lam Research Corp. (LRCX) +85%, Cintas Corp. (CTAS) +46%, Nextera Energy (NEE) +64%, Mastercard (MA) +51%, Qualcomm Inc. (QCOM) +55%, Costco Wholesale Corp. (COST) +33%, Applied Materials (AMAT) +58%, Visa Inc (V) +41%, Southern Company (SO) +47%, Charter Communications (CHTR) +48% og Microsoft (MSFT) +49%. Her eksempler på salgssignaler og endring siden salgssignal: Qurate Retail (LVNTA) -58% og American Airlines (AAL) -24%. Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com!

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: